top of page
Sat Nam Rasayan
— dyp hvile i det guddommelige

Sat Nam Rasayan (SNR) betyr "dyp hvile i det guddommelige". Denne healingformen er knyttet til kundaliniyoga. Healerens viktigste oppgave er å legge til rette for dyp avspenning, for tanken er at det er først når kropp og sinn går helt ut av stressmodus at balansen kan gjenopprettes og vi kan leges.

 

Under en SNR-behandling starter vi med en innledende samtale, og deretter får klienten ligge behagelig på en benk med pledd over seg. Healeren holder som oftest en hånd på klientens arm under healingen. Vi kan ikke garantere mirakuløs tilfriskning, men vi lover at du iallfall får slappet av og føle deg holdt, slik at kroppens fantastiske evne til å helbrede seg selv hjelpes i gang.

Introduksjonen av SNR på sensommeren var svær vellykket, og Merete vil fortsette å  tilby behandlinger noen dager på dagtid utover høsten. Kalenderen oppdateres etterhvert, og tilgjengelige timer er begrenset. Om du gjerne vil komme, men du ikke finner timer som passer, må du gjerne ta kontakt på mail eller telefon. Vi finner sannsynligvis en mulighet likevel!

 

Man kan velge å komme til behandling én eller flere ganger. Virkningen vil selvsagt kunne bli dypere om man gjentar behandlingen. Vi setter av 60 minutter til hver behandling.

Pris: kr. 800,- inkl. mva. pr. behandling. Betaling ved bestilling.

Har du spørsmål eller problemer med bookingen er det bare å ta kontakt på telefon eller mail!

 

VELKOMMEN til en velgjørende stund 💙

bottom of page