top of page

DROP–IN 

Nå kan du melde deg på enkelttimer på noen av kursene våre og droppe inn når det passer deg! Denne kursrunden har vi imidlertid mange fulle kurs og få ledige drop-in-plasser. Under ser du kursene med tilgjengelige plasser, men siden antall plasser er svært begrenset ber vi deg registrere og betale på forhånd, slik at du er sikker på at du får plass.

En drop-in-time koster kr. 250,-

Tilgjengelige kurs er:

Vitalitet og livsglede                                      mandager kl. 1830-2000

The Mind: Sinnet i et yogisk perspektiv       tirsdager kl. 1700-1830

Se her for kursbeskrivelsene.

Klikk på ønsket kurs. Det vil da komme opp en ukekalender, og du klikker på tidspunktet for det valgte kurset. Deretter tas du gjennom registrering og betaling, og du er good to go!

Kursene våre er temakurs med en rød tråd som er lagt opp for å gi en viss progresjon. Du er likevel velkommen til å droppe inn. Vi har jo ikke anledning til å gi en innføring i det som har blitt gjennomgått så langt i kurset, men yogaen vil selvsagt gi effekt uansett! Rådet vårt er: Kom med åpent hjerte, legg vekk intellektet og ta imot 🙏🏼

Om du vet at du vil droppe inn flere ganger i løpet av det neste halvåret, lønner det seg med et klippekort.

Det koster kr. 1100,- for 5 ganger. Om du ønsker klippekort, kjøpes det på senteret, og du må melde deg på ved å sende en mail eller melding hver gang du vil delta.

Lurer du på noe? Ta kontakt!

VELKOMMEN!