top of page

Hva er kundaliniyoga?

Kundaliniyoga er en form for yoga som kan praktiseres av alle. Vi arbeider oss fremover i eget tempo, lytter hele tiden til kroppens signaler og tilpasser øvelsene til der vi til enhver tid befinner oss. Fokuset er innover, og din eneste utfordrer er deg selv. 

Kundaliniyoga kalles også "bevissthetens yoga". En kundaliniyogaklasse har alltid med elementer av alle de 8 aspektene som tradisjonelt utgjør yoga. Gjennom pust, stillinger, meditasjon, fokus, mantra og chanting/lydvibrasjoner er målet å skape forening mellom bevegelse og pust, mellom kropp, sinn og sjel, mellom individ og Univers. Med yoga trener du mer enn bare den fysiske kroppen, og du vil merke at det skjer positive forandringer også i det mentale og det emosjonelle. 

Rent fysisk styrker og stimulerer vi muskler, skjelett, sirkulasjonssystemet, nervesystemet og kjertelsystemet, og kroppen blir sterkere og smidigere. Dette gjør at vi lettere kan håndtere hverdagens stress og støy. Og kundaliniyoga er nettopp et verktøy for å gjøre hverdagen bedre - for å kunne finne indre ro, få mer overskudd og energi, finne mening i tilværelsen og åpne for å oppfylle sitt høyeste potensiale. 

bottom of page