top of page

Her finner du oss

Totlandsvegen 2, inngang E

Opp trappen og lengst inne i gangen til høyre finner du oss i våre lyse og koselige lokaler. Her kan du stikke innom når som helst, men det kan være lurt å gi oss en lyd for å forsikre deg om at vi er til stede og ledige for en prat.

I oppholdsrommet er det alltid muligheter for en kopp te og samtaler både før og etter yogatimene. Vi vil at du skal trives!

 

På senteret finner du

  • Yogasal

  • Oppholdsrom

  • Garderobe/ omkledningsrom

  • Butikkhyller med utstyr for kundaliniyoga m.m. 

Toaletter finnes rett ut i gangen til venstre, og også rett ved toppen av trappen der du kommer inn. Vi setter pris på at du tar av skoene før du kommer inn på selve senteret, men ta dem gjerne med inn og sett dem i garderoben!

Hvordan kommer du dit?

Med bil:

Kjør gamle Hardangerveien – fra Nesttun tar du første vei til høyre etter Birkeland kirke, fra Midtun tar du inn til venstre etter Frielebygget. Det finnes parkeringsplasser rett utenfor bygget, og den lille plassen til høyre der du svinger inn til bygget kan også brukes. På dagtid trenger du parkeringstillatelse om du skal parkere lenger enn en time, og det får du hos oss.

Er parkeringen full? Om du kjører noen meter lenger inn i Totlandsvegen, kan du stå langs venstre side av vegen (uten tillatelse).

Med kollektivtransport:

• Bybane til Nesttun sentrum, gå gjennom Nesttun senter og opp til det gamle kommunehuset. Følg gamle Hardangerveien rundt svingen til du kommer til første bygg på høyre side – det er Totlandsvegen 2. Ca. 10 min å gå fra Nesttun.

• Bybane til Nesttun Terminal og buss 16E, 70, 71 eller 90 derfra til stoppet Totlandsbru. Bussen tar tre minutter, og stoppet ligger like ved senteret.

bottom of page