top of page

Meditasjonssirkel

Hvorfor meditere?

Om vi går tilbake til klassisk yogafilosofi er meditasjon den viktigste delen av yoga. Den fysiske praksisen er noe vi gjør for å forberede kroppen og systemet på å sitte i dyp meditasjon. Men med begrenset tid blir ofte meditasjonen kun en kort del av yogaklassen. Nå inviterer vi deg til meditasjonssirkel, der vi rett og sett setter oss i sirkel og fokuserer på meditasjon.

I dagens kaotiske verden er meditasjon et viktig verktøy for å finne ro og balanse, finne styrke i seg selv og rense opp i kavete og stressende tanker. Disse effektene kan vi vel alle ønske oss! Men enda viktigere er det kanskje at når vi tas forbi sinnets tankekjør, kommer vi i dypere kontakt med oss selv – med det som er vårt egentlige, sanne selv. Vi blir minnet på hvem vi er og hva som er hensikten med at vi lever på denne jord i denne tiden, slik at vi opplever større mening med livet. Da kan det skje magiske ting!

Vår meditasjonssirkel er enkeltstående arrangementer som varer i 60 minutter. De passer for alle, og du er så inderlig velkommen til å bli med 🙏🏼

Lærer: Merete

Pris: kr. 250,- pr. gang.

Meditasjonssirklene finner sted utvalgte torsdager fra kl. 19-20.

For påmelding og forhåndsbetaling klikker du på knappen i ønsket arrangement under.

bottom of page