top of page
PY – Personlig yogalærer

Du har kanskje ikke hørt om PY før, men vet godt hva en PT er?

En PT motiverer deg til å nå dine treningsmål og hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre fysisk aktivitet og trening.

En PY vil mer! Din personlige yogalærer motiverer deg til å dedikere deg til en dypere personlig praksis som tar hånd om både kropp, sinn og sjel. Du får støtte til å jobbe deg gjennom motstand, til å møte deg selv der du er, til å skape utvikling og vekst i ditt eget liv, til å finne en større mening – til å bli mer og mer DEG! 

Hovedverktøyene er selvsagt yoga, pranayama og meditasjon, men vi støtter oss også på bl.a. ayurvedisk kunnskap og yogisk healing når du skal gjøre de gode livsstilsvalgene. Kreative øvelser som skriving og tegning kan også være aktuelt. Men ingen ting prakkes på deg, for hensikten er at du stadig blir mer våken for din indre intelligens og blir en bedre innover-lytter! 

Å jobbe med en PY kan være nyttig i flere sammenhenger, og vi har alle våre grunner til å oppsøke litt ekstra hjelp, alt fra praktiske til fysiske og til de mer eksistensielle grunnene, som for eksempel:

PY Merete Brandt

Her hos Kundaliniyoga Bergen vil Merete være din engasjerte PY.

• du rett og slett bare ønsker å gjøre yoga utenom vanlige klasser og trives ikke med "gruppetrening"

• tidspunktene for klassene passer ikke for deg

• du ønsker å komme i gang med yoga før du begynner på vanlige klasser

• du har spesielle helserelaterte utfordringer du ønsker hjelp til å håndtere

• du føler at du står litt fast i livet og ser ikke helt veien videre

• du vil gjerne ha en jevn åndelig praksis, men det er vanskelig å holde fast ved den

• du ønsker støtte og veiledning i videre livsvalg

... og mange, mange andre grunner!

Fordelen med vårt PY-tilbud er at du får individuell veiledning, og at vi kan holde fullt fokus på DEG. Vi bruker mindre tid på det som faller deg naturlig og legger større fokus der du møter motstand. Du vil lære de grunnleggende teknikkene i kundaliniyoga, og vi tilpasser pusteøvelser, kriyaer (yogaøvelser) og meditasjoner til ditt personlige behov. Gjennom samtaler finner vi også frem til andre enkle tiltak som hjelper deg til å leve mer i takt med deg selv.

 

Mange kommer til yogaen i håp om å kunne gjøre noe med sine utfordrende helsetilstander, såvel fysiske som psykiske. Kundaliniyoga påstår ikke å være en behandlingsform eller terapi, men veldig mange finner hjelp til bedre livskvalitet gjennom yogaen. Vi lærer å være til stede i kroppen, ta kontroll over pusten, finne indre ro og gjenoppbygge vår vitalitet. Dette gir oss tilgang til nye måter å håndtere vårt stress, våre smerter og våre plager på. Vi opplever det ikke lenger på samme måte. Men det er også et faktum at svært mange får en betydelig og helt reell reduksjon av smerter og plager ved å dykke inn i yogaen.

Men enda viktigere enn de fysiske og mentale aspektene, er den åndelige siden! Vi bærer med oss så mange mønstre og oppfatninger som er påført oss av familien, omgivelsene og kulturen, og som ikke i sannhet er våre egne. Disse mønstrene holder oss tilbake fra å leve meningsfylte og gledesfylte liv. Vi er ofte misfornøyde med oss selv, de rundt oss og livene våre, og vi vet ikke egentlig hvem vi er og hva vi vil. Høres det kjent ut? En stødig yogisk praksis vil hjelpe oss å gradvis skrelle bort disse lagene av tillærte mønstre og hente oss hjem til oss selv, slik at vi kan leve mer autentisk og i større samsvar med vår livshensikt. Det fører til mer letthet, glede og følelse av mening, og til at vi kan stå stødigere i oss selv i alle slags situasjoner.

Som du sikkert har skjønt nå: Det er DU som bestemmer din grunn til å oppsøke en PY, og alle grunner er like gode!

Vårt PY-opplegg har følgende rammer:

• foregår i utgangspunktet over en periode på 6 måneder (kan selvsagt forlenges)

• juli regnes ikke med (da er det ferietid!), og vi legger til en ekstra måned om nødvendig

• du kan starte opp når som helst

• vi treffes fysisk på Kundaliniyoga Bergen 6 ganger i løpet av perioden

• de fysiske treffene varer i 60 min og kan inneholde yoga, meditasjon, gong, veiledning m.m.

• du får en personlig tilpasset praksis som du utfører mellom treffene

• den personlige praksisen justeres underveis etter behov

• du følges opp mellom treffene med mailer, meldinger og/eller telefonsamtaler etter avtale

• treffene kan holdes andre steder enn yogasenteret mot en ekstra kostnad

Pris: kr. 6000,- 

Vi har kun et begrenset antall PY-plasser!

For mer informasjon (helt uforpliktende) eller for bestilling av time, ta kontakt med oss på post@kyb.yoga eller tlf. 476 66 456

VELKOMMEN 🙏🏼

bottom of page