top of page
Individuell yogaveiledning

Dette er et tilbud til deg som ønsker å gjøre yoga utenom vanlige klasser. Det kan være mange gode grunner til å velge en slik løsning:

• du har spesielle helserelaterte utfordringer du ønsker hjelp til å håndtere

• du trives ikke med vanlig "gruppetrening"

• tidspunktene for klassene passer ikke for deg

• du ønsker å komme i gang med yoga før du begynner på vanlige klasser

• du ønsker å komme i gang med yoga for å fortsette en sunn praksis hjemme

Fordelen med individuell veiledning er selvsagt at vi kan holde fullt fokus på DEG, og bruke mindre tid på det som faller deg naturlig og legge større fokus der du møter motstand. Du vil lære de grunnleggende teknikkene i kundaliniyoga, og vi tilpasser pusteøvelser, kriyaer (yogaøvelser) og meditasjoner til ditt personlige behov. Du vil også få tilbud om oppfølging mellom møtene.

Individuell veiledning og yogisk behandling er i bunn og grunn det samme. Mange kommer til yogaen i håp om å kunne gjøre noe med sine utfordrende helsetilstander, såvel fysiske som psykiske. Kundaliniyoga påstår ikke å være en behandlingsform eller terapi, men veldig mange finner hjelp til bedre livskvalitet gjennom yogaen. Vi lærer å være til stede i kroppen, ta kontroll over pusten, finne indre ro og gjenoppbygge vår vitalitet. Dette gir oss tilgang til nye måter å håndtere vårt stress, våre smerter og våre plager på. Vi opplever det ikke lenger på samme måte. Men det er også et faktum at svært mange får en betydelig og helt reell reduksjon av smerter og plager ved å dykke inn i yogaen.

Yogisk behandling kan være til hjelp selv ved store helseutfordringer, og alt du gjør vil bli tilpasset din tilstand. Er du i gang med annen type behandling, fortsetter du med den og kan bruke yogaen som støtte. Er du usikker på om yoga kan kombineres med din nåværende behandling, anbefaler vi deg å ta det opp med din lege/terapeut/behandler. Vi samarbeider også gjerne med annet helsepersonell for å gi deg det best mulige opplegget.

Individuell veiledning/ yogisk behandling består av et innledende møte (der vi kartlegger dine ønsker og behov og kommer i gang med yoga på det grunnlaget) og et oppfølgingsmøte (hva har skjedd og hva gjør vi videre). Begge møtene varer i ca. 90 minutter. Etter dette er du selvsagt velkommen tilbake så mange ganger du ønsker!

For mer informasjon og priser (helt uforpliktende) eller for bestilling av time, ta kontakt med oss på post@kyb.yoga eller tlf. 476 66 456

bottom of page