top of page

Introduksjonskurs for nybegynnere

Vi er inne i en tid der det kjennes viktigere enn noen gang å ta hånd om oss selv. Yoga og meditasjon har over lang tid vist seg å være gode verktøy for å bygge og vedlikeholde både fysisk, mental og emosjonell helse.

Vårkursene her hos Kundaliniyoga Bergen starter opp etter påske (uke 15). Før oppstarten er du velkommen til å delta på et to-timers introduksjonskurs for å bli bedre kjent med kundaliniyoga, og også med senteret og noen av oss lærere. Vi vil i tillegg informere litt om mediyoga og andre ting som skjer denne våren.

Introduksjonskurset passer for deg som aldri har gjort yoga før, men også for deg som har vært borte fra yogaen en stund og ønsker en liten oppfriskning. Vi kommer til å snakke litt om kundaliniyoga og yogisk tenkning, puste, gjøre lett fysisk yoga og meditere. Du får også oppleve en kort gonghvil. Hovedhensikten med kurset er å gi deg en kort innføring i noen av de mest grunnleggende teknikkene i kundaliniyoga, som jo også er sentrale i mediyoga, slik at du er klar for å kunne bli med på hvilket som helst av kursene våre denne våren (vi anbefaler imidlertid ikke kurset for viderekomne det første semesteret du er med).

Vi låner ut matter, meditasjonsputer og pledd, men du kan gjerne ta med eget utstyr om du helst ønsker det. Kle deg i behagelige, myke klær, og ta gjerne med en vannflaske.​

Tid: ONSDAG 03.04. KL. 1800-2000

 

Pris: kr. 150,-

 

Dersom du melder deg på et av vårens kurs i etterkant (eller i forkant!) av introduksjonskurset, vil du få beløpet fratrukket kursavgiften på det kurset du velger. Kursoversikt og kursbeskrivelser finner du her!

Passer ikke tidspunktet for introduksjonskurset? Ta kontakt, så finner vi en måte å hjelpe deg i gang!

Lurer du på hvor du finner oss? Se her 😊

Og har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt på mail eller telefon!

VELKOMMEN 🙏🏼

bottom of page