top of page

fre. 23. nov.

|

Kundalini Yoga Bergen

Bright Friday

Yoga to Be the Light

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

23. nov. 2018, 12:00 – 21:00

Kundalini Yoga Bergen, Kokstadflaten 32, 5257 Kokstad, Norge

Gjester

Om arrangementet

Åpent hus: En hel dag med gratis yoga, meditasjon og gong!

Også i år vil Kundalini Yoga Bergen tilby et alternativ til Black Friday, og vi inviterer deg til å bytte ut shoppingstress med avstressende yoga på vår

BRIGHT FRIDAY • Yoga to Be the Light

"Travel light, live light, spread the light, be the light"

• Yogi Bhajan

Du er varmt velkommen innom for så mye gratis yoga, meditasjon og gongbad du bare orker mellom kl. 12 og kl. 21. Og om du vil stikke innom kun for en kopp te og en prat, er du like velkommen!

Fullt program publiseres snart! Og alt på programmet passer for alle, selv for deg som aldri har vært med på kundaliniyoga før :-)

Og alt er altså gratis!

Det eneste vi ber deg om er å forhåndsregistrere deg via billettlinken. Dertil vil vi gjerne oppfordre deg til å gi en frivillig donasjon til det fantastiske gode formålet vi støtter:

CHIME

Hovedvirksomheten til Foreningen Chime er å gi hjelp til selvhjelp for de aller fattigste kvinnene i landsbyer i Uganda. Prosjektet går ganske enkelt ut på å gi de fattigste kvinnene lån til en gris. Når grisen produserer grisunger får Chime 2 tilbake som straks går ut til 2 nye kvinner i "grisekøen". Én gris hjelper i gjennomsnitt én kvinne og fem barn.

Istedenfor å gå ut og kjøpe mer av det du ikke trenger, kan du bli en av dem som hjelper de som har aller minst, til å skaffe seg det de faktisk trenger! Les mer på

http://chime.no

https://www.facebook.com/Chime-235605239819441/?fref=ts

Vipps til Chime: 23183

Merk betalingen Bright Friday

For yoga og meditasjon: Kle deg mykt og komfortabelt, og ta gjerne med egen matte og pledd om du har. Ellers finnes det også en del utstyr til låns på senteret.

Vi gleder oss til å ta imot deg!

VELKOMMEN

Billetter

  • Bright Friday

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page