top of page

Vinterens kurs 2024

 

Vi gleder oss over å kunne presentere vinterens kurs hos Kundaliniyoga Bergen! Vi starter opp i uke 4, og kursene går frem til påske. Skroll deg nedover for å lese kursbeskrivelser og klikke deg videre til påmelding!

Husk at uansett hvilket kurs du velger, får du jobbe med med både det fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige! Både kundaliniyoga og mediyoga er helhetlige praksiser som hjelper oss å ta vare på alle deler av oss.

Ved ledig kapasitet vil det bli lagt ut drop-in-timer i slutten av januar, men vi anbefaler å følge et helt kurs. Se gjerne også våre andre tilbud og arrangementer!

VELKOMMEN PÅ YOGA 🙏🏼

Kursoversikt

Kursoversikt vinteren 2024

Mandag

18.30-20.00 Fleksibel rygg med Elin og Anders

Tirsdag

17.00-18.30 7 Steps to Happiness med Merete

18.45-20.15 Chakraene: En nøkkel til selvinnsikt med Merete

Onsdag

18.00-19.30 Mot til å møte nye tider med Merete

Torsdag

17.00-18.30 MediYoga for bedre livskvalitet med Anita

Kursene starter i uke 4 og avsluttes i uke 12.

Ingen yoga i skolens vinterferie uke 9.

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Er du nybegynner? Se HER!

Kursbeskrivelser
Fleksibel rygg

Fleksibel rygg

"Så lenge ryggen er fleksibel, holder kroppen seg ung" heter det i kundaliniyoga. På dette kurset står nettopp en grunnleggende yogapraksis i fokus, der vi hjelper kroppen til bedre energiflyt. Vi tar i bruk enkle og effektive øvelser som holder ryggen fleksibel, og meditasjonsteknikker for mental balanse og utholdenhet i hverdageni. Og i tillegg vil vi snakke om hvorfor en fleksibel rygg øker vitaliteten i både kropp og sinn, og hvordan vi kan bruke dette til å ta best mulig vare på oss selv.

Kurset passer for alle, såvel nybegynnere som viderekomne. Som lærere treffer du både Elin og Anders.

Mandager 18.30-20.00 med Elin og Anders

8 ganger

Oppstart uke 4 (22.01.24)

Siste gang i uke 12 (18.03.24)

Ingen yoga 26.02.

Kr. 1760,-

7 Steps

7 Steps to Happiness 

Hva er glede, og hvor kommer den fra? Er det mulig å være i en grunntilstand der glede og tilfredshet dominerer? Og kan vi være det i den verden vi lever i i dag? Kan vi tillate oss det?

Happiness is your birthright, sier yogaen. På dette kurset utforsker vi glede fra et yogisk perspektiv, og vi tar oss steg for steg gjennom fundamentet for å kunne være i kontakt med vår indre glede – selvsagt med både våre fysiske yogaserier og varierte meditasjoner som verktøy. Du vil få med deg enkle praksiser som du kan velge å gjøre hjemme om du vil!

Passer for alle med interesse for yoga, både nye og erfarne yogiser.

 

Tirsdager 17.00-18.30 med Merete

8 ganger

Oppstart uke 4 (23.01.24)

Siste gang i uke 12 (19.03.24)

Ingen yoga 27.02.

Kr. 1760,-

Chakraene

Chakraene: En nøkkel til selvinnsikt

Chakraene er våre viktigste energisentre, og i følge kundaliniyogaen og andre østlige tradisjoner påvirker tilstanden i og mellom disse sentrene både hvem vi er og vår helsetilstand fysisk, mentalt og emosjonelt. Ved å skape balanse i energisystemet gir vi oss selv et best mulig grunnlag for god helse. Vel så viktig er det imidlertid at god balanse lar oss leve mer autentisk, i kontakt med oss selv og vårt potensiale, og også i relasjon til andre.

På dette kurset vil vi undersøke nærmere hvordan kundaliniyogaen ser på energisystemet og chakraene, og hvordan vi kan bruke yogaen til å forbedre vår energibalanse og leve mer bevisst. Du vil få med deg enkle praksiser som du kan velge å gjøre hjemme om du vil!

Passer best for deg som er noe kjent med kundaliniyoga fra før og ønsker å gå dypere med yogapraksisen. Det forventes at du har kjennskap til grunnleggende teknikker.

 

Tirsdager 18.45-20.15 med Merete

8 ganger

Oppstart uke 4 (23.01.24)

Siste gang i uke 12 (19.03.24)

Ingen yoga 27.02.

Kr. 1760,-

FULLT!
Mot

Mot til å møte nye tider

Vi må vel bare innse det – verden kommer ikke til å bli "normal" igjen med det første. Akkurat nå domineres den av frykt og usikkerhet, usannheter og ufred. Og når det ytre kaoset råder, er det lett for at vi ubevisst blir dratt inn i fryktens makt og lar den styre oss. Vi mister kontakten med vår indre stemme, vår indre trygghet og vår følelse av mening. På dette kurset bruker vi kundaliniyogaens teknikker for å finne tilbake til vårt mot og vår mening. Mot til å holde stø kurs på vår livsvei i en vaklende verden. Mot til å møte en ny tid og transformere det gamle. 

Du vil få med deg enkle praksiser som du kan velge å gjøre hjemme om du vil! Kurset passer for alle.

 

Onsdager 18.00-19.30 med Merete

8 ganger

Oppstart uke 4 (24.01.24)

Siste gang i uke 12 (20.03.24)

Ingen yoga 28.02.

Kr. 1760,-

Mediyoga

MediYoga for bedre livskvalitet

MediYoga er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Yoga-programmene består av myke og rolige øvelser som kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Øvelsene kan utføres både på matte og stol og kan tilpasses den enkeltes behov. MediYoga passer for deg med kronisk sykdom eller for deg som vil redusere spenninger i kroppen etter sykdom og som trenger en balansert opptrening av kropp og sinn. Hvis du er frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. 

Torsdager 17.00-18.30 med Anita

8 ganger

Oppstart uke 4 (25.01.24)

Siste gang i uke 12 (21.03.24)

Ingen yoga 29.02.

Kr. 1760,-

FULLT!
Priser
Klippekort
Nybegynnere

Praktisk informasjon vintern 2024

Vi anbefaler at du kler deg i komfortable og myke klær, og du er velkommen akkurat som du er!

Ullmatter, meditasjonsputer og pledd finnes til utlån på senteret, men om du vil ta med eget utstyr, kan du selvsagt det. Vi har også utstyr for salg om du ønsker å skaffe ditt eget.

Priser og påmelding

Se hvert kurs under Kursbeskrivelser for informasjon om antall ganger og pris. Ved fravær kan du ta igjen den tapte timen ved å komme på et av våre andre kurs. Gjelder i inneværende kursperiode og med forbehold om ledig kapasitetTapte kursdager kan ikke tas igjen på andre arrangementer.

Bindende påmelding skjer på nettet, og du blir bedt om å betale for hele kurset ved påmeldingen. Dersom du har rett på rabatter, som studentrabatt, kjøp av flere kurs, fratrekk for introduksjonskurs el.l., tar du heller kontakt med oss på mail eller telefon, så registrerer vi deg manuelt. Du kan da betale med vipps eller få tilsendt faktura.

 

Har du behov for å dele opp innbetalingen, tar du også kontakt. Det lar seg ordne! 

Problemer med nettpåmeldingen? Ta kontakt på mail eller telefon for en manuell registrering!

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene, og det gis 15% avslag på det/de øvrige (det rimeligste). 

Studentrabatt 15% ved fremvisning av studentbevis. Ta kontakt før du melder deg på for å få rabatten.

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å kunne starte opp de enkelte kursene. Ved lav påmelding vil allerede påmeldte få tilbud om plass på et av de andre kursene. 

Klippekort og enkelttimer

Ved ledig kapasitet på kursene vil det bli mulig å booke enkelttimer/"drop-in". En enkelttime koster kr. 260,-.

Ved fulle kurs er det ikke mulig å droppe inn på enkelttimer! Ledige timer blir lagt ut og gjort tilgjengelig for bestilling etter kursoppstarten i uke 4.

Klippekort koster kr. 1200,- for 5 klipp.​ Vi jobber med en digital løsning på klippekortene, men foreløpig må klippekort kjøpes på senteret, og timene bestilles ved å sende mail eller ringe.

Det er ikke studentrabatt på enkelttimer og klippekort.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Og gikk du glipp av introduksjonskursene våre? Ikke fortvil, vi hjelper deg selvsagt i gang uansett!

Du må gjerne bare melde deg på et av kursene og kaste deg ut i det 😃 Vi vil gi deg all nødvendig informasjon underveis og sørge for at du kommer mykt i gang. Om du er usikker og ønsker en prøvetime først, sender du en mail eller ringer oss for å avtale.

 

Har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt 🙏🏼

Hjertelig velkommen 💙

bottom of page