top of page

Vinterens kurs 2023

 

Vinterkursene er i gang, men det finnes fortsatt noen ledige plasser! Ta kontakt på mail eller telefon for mer informasjon om du vil bli med 💙

Nå er det også åpnet opp for drop-in på noen av kursene, men denne sesongen har vi flere fulle kurs og tilgangen på drop-in er begrenset. Vil du droppe inn kan du klikke her. 

VELKOMMEN PÅ YOGA 🙏🏼

Kursoversikt

Kursoversikt vinteren 2023

Mandag

17.00-18.00 Kata: Zen i bevegelse med Roger

18.30-20.00 Vitalitet og livsglede med Elin og Anders

 

Tirsdag

17.00-18.30 The Mind: Sinnet i et yogisk perspektiv med Merete

18.45-20.15 Stjerner og planeter: Nytt blikk på yoga med Merete

Onsdag

18.00-19.30 Indre ro og styrke: De fem Sutras med Merete

Torsdag

17.00-18.30 MediYoga for bedre livskvalitet med Anita

Kursene starter i uke 3 og avsluttes i uken før påske (uke13).

Ingen yoga i skolens vinterferie uke 9!

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Vil du droppe inn? Se HER!

Er du nybegynner? Se HER!

Kursbeskrivelser
Zen

Kata: Zen i bevegelse

Kata er et japansk ord som betyr form eller mønster. Kata handler om teknikk, meditativt fokus, skjønnhet og presisjon, og fins i en rekke japanske kunstpraksiser. I dette kurset får du lære grunnleggende kataer i karate, som har alt dette og i tillegg er god fysisk og mental trening. Grunnleggeren av kyokushin karate, Masutatsu Oyama sa: "Karate er zen, og zen er karate." Kurset passer for alle som vil lære om zen i bevegelse og kunne bli svett og få fysisk treningseffekt samtidig.

10 ganger

Mandager 17.00-18.00 med Roger

Oppstart uke 3 (16.01.23)

Siste gang i uke 13 (27.03.23)

Pris kr. 1850,-

Vitalitet og livsglede

Dette kurset vil starte med et fokus på energiflyten i kroppen. De første gangene går vi gjennom chakraene og jobber med øvelser for hvert enkelt av dem. Deretter fortsetter vi med å fokusere på å øke energien både rent fysisk og mentalt. Kriyaene og meditasjonene vi bruker vil også bidra til å roe ned og kontrollere nervesystemet, redusere stressnivået, styrke auraen og øke følelsen av glede i hverdagen. 

Kurset passer for alle! Om du deltok på kurset med samme navn i høst, vil det likevel være nye ting å hente. Som lærere treffer du både Elin og Anders.

10 ganger

Mandager 18.30-20.00 med Elin og Anders

Oppstart uke 3 (16.01.23)

Siste gang i uke 13 (27.03.23)

Pris kr. 2100,-

Vitalitet og livsglede
The Mind

The Mind: Sinnet i et yogisk perspektiv 

Ifølge yogiske prinsipper er vårt tenkende sinn gitt oss for å tjene vårt høyere selv, ikke for å ta styringen i livene våre. Likevel blir de fleste av oss raskt viklet inn i egosinnets tankekjør, med alt det gjerne medfører av stress, usikkerhet og uro. Men hvordan ser yogaen egentlig på sinnets oppgaver og funksjon? Og hvilke teknikker kan vi bruke for å stille sinnets skravling og koble oss på vår høyere bevissthet? På dette kurset utforsker vi sinnet i et yogisk perspektiv! Og med det hjelper vi oss selv til å flytte egosinnet ut av førersetet og over i baksetet, slik at sjelen kan ta sin rettmessige plass bak rattet!

Kurset har litt teori i begynnelsen av hver klasse, og det passer for alle med interesse for yoga, både nye og erfarne yogiser.

 

10 ganger

Tirsdager 17.00-18.30 med Merete

Oppstart uke 3 (17.01.23)

Siste gang i uke 13 (28.03.23)

Pris kr. 2100,-

Planeter

Stjerner og planeter: Nytt blikk på yoga

Har stjerner og planeter noe med yoga å gjøre? Og hvordan angår det meg?

Vi er alle født under stjernene, og siden uminnelige tider har planetene gitt opphav til myter og arketyper. Vi trenger ikke vite det eller tenke på det, men planetene og deres arketyper ligger som et fundament for all yoga. Har du for eksempel hørt om Solhilsen? Eller Gyan mudra (jupitermudra)? På dette kurset undersøker vi planetenes arketyper og hvordan de kommer til uttrykk i oss selv. Og selvsagt gjør vi yoga og mediterer for å balansere og integrere disse energiene. For å bli mer oss selv!

Kurset passer for deg som ønsker å gå dypere med yogapraksisen, og du bør være kjent med grunnleggende kundaliniyoga fra før.

 

10 ganger

Tirsdager 18.45-20.15 med Merete

Oppstart uke 3 (17.01.23)

Siste gang i uke 13 (28.03.23)

Pris kr. 2100,-

Sutras

Indre ro og styrke: De fem Sutras

I kundaliniyoga er vi gitt fem sutras, eller læresetninger, som skal hjelpe oss å ta oss gjennom utfordringene som ligger i vår tidsalder. Og disse utfordringene har vi vel alle fått kjenne mer og mer på de siste årene: Mer uro, mer stress, mer ustabilitet, mer uforutsigbarhet. På dette kurset ser vi nærmere på de fem sutraene og det de vil si oss og gi oss. Og heldigvis er vi jo også gitt kriyaer og meditasjoner, praktiske teknikker, for å styrke oss selv og finne vår indre ro, slik at vi kan leve med mer stødighet og fred på innsiden selv når det stormer på utsiden. 

Kurset passer for alle.

 

10 ganger

Onsdager 18.00-19.30 med Merete

Oppstart uke 3 (18.01.23)

Siste gang i uke 13 (29.03.23)

Pris kr. 2100,-

Mediyoga tors

MediYoga for bedre livskvalitet

MediYoga er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Yoga-programmene består av myke og rolige øvelser som kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Øvelsene kan utføres både på matte og stol og kan tilpasses den enkeltes behov. MediYoga passer for deg med kronisk sykdom eller for deg som vil redusere spenninger i kroppen etter sykdom og som trenger en balansert opptrening av kropp og sinn. Hvis du er frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. Gjennom vinterens program vil jobbe med å få tilgang til pustens ressurser og dermed også få mer ut av MediYoga.

10 ganger

Torsdager 17.00-18.30 med Anita

Oppstart uke 3 (19.01.23)

Siste gang i uke 13 (30.03.23)

Pris kr. 2100,-

Priser
Klippekort

Praktisk informasjon vinteren 2023

Vi anbefaler at du kler deg i komfortable og myke klær, og du er velkommen akkurat som du er!

Ullmatter, meditasjonsputer og pledd finnes til utlån på senteret, men om du vil ta med eget utstyr, kan du selvsagt det. Vi har også utstyr for salg om du ønsker å skaffe ditt eget.

Priser og påmelding

Se hvert kurs under Kursbeskrivelse for informasjon om antall ganger og pris. Ved fravær kan du ta igjen den tapte timen ved å komme på et av våre andre kurs. Gjelder i inneværende kursperiode. 

Bindende påmelding skjer fortrinnsvis på nettet, og du vil bli trukket for et delbeløp ved registrering (1200,- for yogakurs, 1000,- for Zen). Restbeløpet betales ved fremmøte (Vipps, kort eller kontant). Eventuelle rabatter, som studentrabatt, kjøp av flere kurs, fratrekk for introduksjonskurs el.l., trekkes fra restbeløpet. Om du får problemer med nettpåmeldingen, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt på mail eller telefon for en manuell registrering!

Ved behov kan du avtale å utsette betalingen av restbeløpet. Dette vil da bli fakturert til avtalt tid.

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene, og det gis 15% avslag på det/de øvrige (det rimeligste). 

Studentrabatt 15% ved fremvisning av studentbevis. 

Klippekort og enkelttimer

Ved ledig kapasitet på kursene vil det bli mulig å booke enkelttimer/"drop-in". En enkelttime koster kr. 260,-. Ledige timer vil bli lagt ut for bestilling på nettet etter uke 3.

NB! Ved fulle kurs vil det ikke bli mulig å droppe inn på enkelttimer!

Klippekort koster kr. 1150,- for 5 klipp.​ Vi jobber med en digital løsning på klippekortene, men foreløpig må klippekort kjøpes på senteret, og timene bestilles ved å sende mail eller ringe.

Det er ikke studentrabatt på enkelttimer og klippekort.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Nybegynnere

Ta kontakt for mer informasjon 😊🙏🏼

Hjertelig velkommen!

bottom of page