top of page

Vårens kurs 2024

 

Vårens kurs startet opp i uke 15! Om du ikke fikk med deg oppstarten, er det likevel mulig å bli med på kursene. Ta kontakt på mail eller telefon for mer informasjon og påmelding. Kursbeskrivelsene finner du lenger nede på siden her.

Nå er det også lagt ut drop-in-timer på de fleste kursene, og det er anledning til å bli med på enkelttimer om det passer bedre for deg.

Husk at uansett hvilket kurs du velger, får du jobbe med med både det fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige! Både kundaliniyoga og mediyoga er helhetlige praksiser som hjelper oss å ta vare på alle deler av oss.

VELKOMMEN PÅ YOGA 🙏🏼

Kursoversikt

Kursoversikt våren 2024

Mandag

18.30-20.00 Energipåfyll - mer energi og livsglede med Elin og Anders

Tirsdag

17.00-18.30 Med bena på jorden med Merete

18.45-20.15 Indre vårrengjøring med Merete

Onsdag

18.00-19.30 En reise gjennom chakraene med Merete

Torsdag

17.00-18.30 MediYoga for bedre livskvalitet med Anita

Kursene går over 9 uker – starter i uke 15 og avsluttes i uke 24,

foruten mandagskurset som går kun over 8 uker og avsluttes i uke 23.

Se hvert kurs for eventuelle fridager.

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Er du nybegynner? Se HER!

Kursbeskrivelser
Energipåfyll

Energipåfyll - mer energi og livsglede

På dette kurset står en grunnleggende yogapraksis i fokus, der vi hjelper kroppen til bedre energiflyt. Når energien strømmer fritt dit den behøves mest, vil vi kjenne oss mer energiske, vitale og fornøyde i hverdagen. Vi tar i bruk enkle og effektive øvelser og meditasjonsteknikker fra kundaliniyogaens skattekiste og hjelper oss selv til større balanse både fysisk og mentalt.

Kurset passer for alle, såvel nybegynnere som viderekomne. Som lærere treffer du både Elin og Anders.

Mandager 18.30-20.00 med Elin og Anders

NB! 8 ganger

Oppstart uke 15 (08.04.24)

Siste gang i uke 23 (03.06.24)

Ingen yoga 20.05.

Kr. 1840,-

Bena på jorden

Med bena på jorden 

Yoga handler ikke bare om den praksisen vi utfører på yogamatten, men vel så mye om hvordan vi lever våre liv. I en verden som kjennes ustabil og vaklende, og i en kultur som synes å foretrekke at man lever mest i hodet, blir det lett topptungt, svevende og ufokusert. Sinnet vårt skaper stress og vil helst fly av sted, og mange av oss er slettes ikke til stede og forankret i vår egen kropp.

Men heldigvis har vi yogaen! Med hjelp av alle våre vidunderlige teknikker, fra pust og stillinger til hvile og meditasjon, hjelper vi oss selv til mer ro og større grad av jording, slik at vi kan stå stødig med bena her på jorden, uansett hva livet bringer.

Du vil få med deg enkle praksiser som du kan velge å gjøre hjemme om du vil!

Passer for alle med interesse for yoga, både nye og erfarne yogiser.

 

Tirsdager 17.00-18.30 med Merete

9 ganger

Oppstart uke 15 (09.04.24)

Siste gang i uke 24 (11.06.24)

Ingen yoga 14.05.

Kr. 2070,-

Vårrengjøring

Indre vårrengjøring

Våren er tid for opprydning og utrenskning. På dette kurset tar vi hånd om både kropp, sinn og sjel, og renser ut gammelt rusk og rask, slik at lys kan nå inn i alle avkroker. Ikke bare vinterens støv skal til pers, men også uhumskheter som har bygget seg opp gjennom et helt liv. Pust, meditasjoner og fysisk yoga - alle verktøy tas i bruk! I tillegg får du tips til bl.a. et lettere kosthold som kan støtte renseprosessen din og tilføre letthet til ditt system. Er du klar for å bære ut søppel og gå sommeren lyst og lett i møte?  

Passer best for deg som er noe kjent med kundaliniyoga fra før og ønsker å gå dypere med yogapraksisen.

 

Tirsdager 18.45-20.15 med Merete

ganger

Oppstart uke 15 (09.04.24)

Siste gang i uke 24 (11.06.24)

Ingen yoga 14.05.

Kr. 2070,-

Ikke tilgjengelig
Chakraene

En reise gjennom chakraene

Chakraene er våre viktigste energisentre, og i følge kundaliniyogaen og andre østlige tradisjoner påvirker tilstanden i og mellom disse sentrene både hvem vi er og vår helsetilstand fysisk, mentalt og emosjonelt. Ved å skape balanse i energisystemet gir vi oss selv et best mulig grunnlag for god helse. Vel så viktig er det imidlertid at god balanse lar oss leve mer autentisk, i kontakt med oss selv og vårt potensiale, og også i relasjon til andre.

På dette kurset vil vi undersøke nærmere hvordan kundaliniyogaen ser på energisystemet og chakraene, og hvordan vi kan bruke yogaen til å forbedre vår energibalanse og leve mer bevisst. 

Du vil få med deg enkle praksiser som du kan velge å gjøre hjemme om du vil! Passer for alle.

 

Onsdager 18.00-19.30 med Merete

 ganger

Oppstart uke 15 (10.04.24)

Siste gang i uke 24 (12.06.24)

Ingen yoga 01.05.

Kr. 2070,-

Mediyoga

MediYoga for bedre livskvalitet

MediYoga er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Yoga-programmene består av myke og rolige øvelser som kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Øvelsene kan utføres både på matte og stol og kan tilpasses den enkeltes behov. MediYoga passer for deg med kronisk sykdom eller for deg som vil redusere spenninger i kroppen etter sykdom og som trenger en balansert opptrening av kropp og sinn. Hvis du er frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. 

Torsdager 17.00-18.30 med Anita

9 ganger

Oppstart uke 15 (11.04.24)

Siste gang i uke 24 (13.06.24)

Ingen yoga 09.05.

Kr. 2070,-

Priser
Klippekort
Nybegynnere

Praktisk informasjon vintern 2024

Vi anbefaler at du kler deg i komfortable og myke klær, og du er velkommen akkurat som du er!

Ullmatter, meditasjonsputer og pledd finnes til utlån på senteret, men om du vil ta med eget utstyr, kan du selvsagt det. Vi har også utstyr for salg om du ønsker å skaffe ditt eget.

Priser og påmelding

Se hvert kurs under Kursbeskrivelser for informasjon om antall ganger og pris. Ved fravær kan du ta igjen den tapte timen ved å komme på et av våre andre kurs. Gjelder i inneværende kursperiode og med forbehold om ledig kapasitetTapte kursdager kan ikke tas igjen på andre arrangementer.

Bindende påmelding skjer på nettet, og du blir bedt om å betale for hele kurset ved påmeldingen. Dersom du har rett på rabatter, som studentrabatt, kjøp av flere kurs, fratrekk for introduksjonskurs el.l., tar du heller kontakt med oss på mail eller telefon, så registrerer vi deg manuelt. Du kan da betale med vipps eller få tilsendt faktura.

 

Har du behov for å dele opp innbetalingen, tar du også kontakt. Det lar seg ordne! 

Problemer med nettpåmeldingen? Ta kontakt på mail eller telefon for en manuell registrering!

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene, og det gis 15% avslag på det/de øvrige (det rimeligste). 

Studentrabatt 15% ved fremvisning av studentbevis. Ta kontakt før du melder deg på for å få rabatten.

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å kunne starte opp de enkelte kursene. Ved lav påmelding vil allerede påmeldte få tilbud om plass på et av de andre kursene. 

Klippekort og enkelttimer

Ved ledig kapasitet på kursene vil det bli mulig å booke enkelttimer/"drop-in". En enkelttime koster kr. 260,-.

Ved fulle kurs er det ikke mulig å droppe inn på enkelttimer! Ledige timer blir lagt ut og gjort tilgjengelig for bestilling etter kursoppstarten i uke 4.

Klippekort koster kr. 1200,- for 5 klipp.​ Vi jobber med en digital løsning på klippekortene, men foreløpig må klippekort kjøpes på senteret, og timene bestilles ved å sende mail eller ringe.

Det er ikke studentrabatt på enkelttimer og klippekort.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Neste introduksjonskurs for nybegynnere kommer etter sommerferien, før høstsemesteret starter. Men om du ikke har praktisert kundaliniyoga før og har lyst til å prøve før den tid, er du selvsagt så inderlig velkommen til det!

 

Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang 😊🙏🏼

VELKOMMEN 💙

bottom of page