top of page

Høstens kurs 2023

 

Høstens kurs er i gang, men om du ikke fikk meldt deg på er det likevel håp! Det finnes noen ledige plasser på noen av kursene 😊 

Ta kontakt på telefon eller mail for mer informasjon og påmelding.

Noen få drop-in-plasser på noen av kursene legges ut snart.

VELKOMMEN PÅ YOGA 🙏🏼

Kursoversikt

Kursoversikt høsten 2023

Mandag

17.00-18.00 Zen med Roger

18.30-20.00 Overskudd og livsglede i hverdagen med Elin og Anders

Tirsdag

17.00-18.30 Balsam for sjelen med Merete

18.45-20.15 Født på ny med Merete

Onsdag

11.00-12.30 Myk yoga for kropp, sinn og sjel med Merete

18.00-19.30 De fem elementene med Merete

Torsdag

17.00-18.30 MediYoga for bedre livskvalitet med Anita

Kursene starter i uke 36 og avsluttes i uke 50.

Ingen yoga i skolens høstferie uke 41.

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Er du nybegynner? Se HER!

Kursbeskrivelser

Zen

Hver mandag ettermiddag tilbringer vi en time sammen i meditativ ro og meditativ bevegelse. Det undervises i elementer fra zen-buddhistiske og taoistiske tradisjoner, også fra kampkunstene de har inspirert. Kurset undervises av Roger, som har sort belte i kyokushin karate (1. dan) og er sertifisert Trener 2 av Norges Kampsportforbund. Passer for alle.

Mandager 17.00-18.00 med Roger

14 ganger á 60 min

Oppstart uke 36 (04.09.23)

Siste gang i uke 50 (11.12.23)

Ingen kurs 09.10.

Kr. 2140,-

Zen
Overskudd

Overskudd og livsglede i hverdagen

"Så lenge ryggen er fleksibel, holder kroppen seg ung" heter det i kundaliniyoga. Og med på lasset følger både mer overskudd og mer glede i hverdagen! På dette kurset står nettopp en grunnleggende yogapraksis i fokus, der vi hjelper kroppen til bedre energiflyt. Vi tar i bruk enkle og effektive øvelser som holder ryggen fleksibel, og puste- og meditasjonsteknikker for økt fokus, indre ro og mer energi. Og i tillegg vil vi snakke om hvorfor en fleksibel rygg øker vitaliteten i både kropp og sinn, og hvordan vi kan bruke dette til å ta best mulig vare på oss selv.

Kurset passer for alle, såvel nybegynnere som viderekomne. Som lærere treffer du både Elin og Anders.

Mandager 18.30-20.00 med Elin og Anders

14 ganger á 90 min

Oppstart uke 36 (04.09.23)

Siste gang i uke 50 (11.12.23)

Ingen yoga 09.10.

Kr. 2940,-

Balsam for sjelen

Balsam for sjelen 

Husker du å ta pauser i hverdagen? Å gi deg selv små, gode stunder? Å lytte til kroppen og stilne sinnets mas? Å stresse ned og kjenne etter hvor du er og hva du trenger? Å lage plass til det sjelen din ønsker for deg? De fleste av oss rekker ikke det i en krevende hverdag i denne heseblesende og uforutsigbare verden. Men dette kurset har til hensikt å gi oss en liten pustepause, et avbrekk fra stress og krav, for å minne oss selv på hva som er viktig. Vi bruker kundaliniyogaens teknikker, både fysiske øvelser, meditasjon og pust, for å skape styrke, stillhet og ro i oss selv – for å nære vår sjel. 

Passer for alle med interesse for yoga, både nye og erfarne yogiser.

 

Tirsdager 17.00-18.30 med Merete

14 ganger​ á 90 min

Oppstart uke 36 (05.09.23)

Siste gang i uke 50 (12.12.23)

Ingen yoga 10.10.

Kr. 2940,-

Født på ny

Født på ny

Som nyfødt er vi åpen, fri og klar for verden – det er som om sjelen løper barføtt i lette sommerklær. Det livet vi fylles med og omsluttes av begynner imidlertid litt etter litt å sette spor, å lage begrensninger. På ulike måter merkes vi, og mange av oss bærer etterhvert flere og flere lag med både klær og bagasje. Vinterklær, ryggsekker og rustninger. Og sjelens frihet og åpenhet blir fortrengt og gjemt vekk. Men den lengter tilbake til det lette, åpne og frie!  På dette kurset lar vi kraftfulle kriyaer, meditasjoner og pranayamer hjelpe oss til å varsomt frigjøre oss fra de tunge lagene av bagasje og pansring, slik at sjelen vår igjen kan få følelsen av å løpe barføtt i en sommereng. Det er som å bli født på ny!  

Passer best for deg som er noe kjent med kundaliniyoga fra før og ønsker å gå dypere med yogapraksisen.

 

Tirsdager 18.45-20.15 med Merete

14 ganger á 90 min

Oppstart uke 36 (05.09.23)

Siste gang i uke 50 (12.12.23)

Ingen yoga 10.10.

Kr. 2940,-

Myk yoga

Myk yoga for kropp, sinn og sjel

Yoga før lunsj! Mykt og snillt, men likevel ikke pinglete! Så er vi klare for resten av dagen. Velkommen til en deilig formiddagsstund for å skape letthet, ro og mer vitalitet – fleksibilitet i det fysiske og mentale, ro i sjelen. Myk kundaliniyoga har samme kvaliteter som Mediyoga, og øvelser, sittestilling, tempo og intensitet kan tilpasses individuelt etter både helsetilstand og dagsform.

Kurset passer for alle.

Onsdager 11.00-12.30 med Merete

14 ganger​ á 90 min

Oppstart uke 36 (06.09.23)

Siste gang i uke 50 (13.12.23)

Ingen yoga 11.10

 

Kr. 2940,-.

Elementene
Mediyoga

De fem elementene

Hva i alle dager har de fem elementene med yoga å gjøre? Jord, vann, ild, luft og eter – og yoga? Ja, nettopp! I uminnelige tider har yogisk filosofi (blant mange andre) fortalt oss at ethvert element som måtte finnes i det uendelige universet, også finnes i oss mennesker. Yogisk filosofi sier også at hvilke av de fem elementene, eller tattvas, som dominerer hver og en av oss, påvirker vår personlighet. I dette kurset utforsker vi elementene og ser hva de kan lære oss om oss selv. Og selvsagt benytter vi våre vidunderlige yogiske teknikker til å komme i balanse med alle elementene og leve mest mulig i vår naturlige takt.

Kurset passer for alle.

 

Onsdager 18.00-19.30 med Merete

14 ganger​ á 90 min

Oppstart uke 36 (06.09.23)

Siste gang i uke 50 (13.12.23)

Ingen yoga 11.10.

Kr. 2940,-

MediYoga for bedre livskvalitet

MediYoga er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Yoga-programmene består av myke og rolige øvelser som kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Øvelsene kan utføres både på matte og stol og kan tilpasses den enkeltes behov. MediYoga passer for deg med kronisk sykdom eller for deg som vil redusere spenninger i kroppen etter sykdom og som trenger en balansert opptrening av kropp og sinn. Hvis du er frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. 

Torsdager 17.00-18.30 med Anita

14 ganger á 90 min

Oppstart uke 36 (07.09.23)

Siste gang i uke 50 (14.12.23)

Ingen yoga 12.10.

Kr. 2940,-

Priser
Klippekort
Nybegynnere

Praktisk informasjon høsten 2023

Vi anbefaler at du kler deg i komfortable og myke klær, og du er velkommen akkurat som du er!

Ullmatter, meditasjonsputer og pledd finnes til utlån på senteret, men om du vil ta med eget utstyr, kan du selvsagt det. Vi har også utstyr for salg om du ønsker å skaffe ditt eget.

Priser og påmelding

Se hvert kurs under Kursbeskrivelse for informasjon om antall ganger og pris. Ved fravær kan du ta igjen den tapte timen ved å komme på et av våre andre kurs. Gjelder i inneværende kursperiode og med forbehold om ledig kapasitetTapte kursdager kan ikke tas igjen på andre arrangementer.

Bindende påmelding skjer på nettet, og du blir bedt om å betale for hele kurset ved påmeldingen. Dersom du har rett på rabatter, som studentrabatt, kjøp av flere kurs, fratrekk for introduksjonskurs el.l., tar du heller kontakt med oss på mail eller telefon, så registrerer vi deg manuelt. Du kan da betale med vipps eller få tilsendt faktura.

 

Har du behov for å dele opp innbetalingen, tar du også kontakt. Det lar seg ordne! 

Problemer med nettpåmeldingen? Ta kontakt på mail eller telefon for en manuell registrering!

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene, og det gis 15% avslag på det/de øvrige (det rimeligste). 

Studentrabatt 15% ved fremvisning av studentbevis. Ta kontakt før du melder deg på for å få rabatten.

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å kunne starte opp de enkelte kursene. Ved lav påmelding vil allerede påmeldte få tilbud om plass på et av de andre kursene. 

Klippekort og enkelttimer

Ved ledig kapasitet på kursene vil det bli mulig å booke enkelttimer/"drop-in". En enkelttime koster kr. 260,-.

Ved fulle kurs er det ikke mulig å droppe inn på enkelttimer! Ledige timer blir lagt ut og gjort tilgjengelig for bestilling etter kursoppstarten i uke 36.

Klippekort koster kr. 1150,- for 5 klipp.​ Vi jobber med en digital løsning på klippekortene, men foreløpig må klippekort kjøpes på senteret, og timene bestilles ved å sende mail eller ringe.

Det er ikke studentrabatt på enkelttimer og klippekort.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Vi anbefaler alle nye å delta på et av våre introduksjonskurs før man gir seg i kast med et helt kurs, men det er slette ikke obligatorisk!

 

Høstens introduksjonskurs har gått av stabelen, men ikke fortvil –  vi hjelper deg i gang uansett 💙 Ta kontakt på mail eller telefon om du ønsker mer informasjon 🙏🏼

Hjertelig velkommen!

bottom of page