Høstens kurs 2020

 
Vis mer

Vi fortsetter å gjøre det best vi kan ut fra situasjonen rundt Covid-19, og forholder oss til den gjeldende bransjestandarden for yoga. Dette innebærer begrenset antall plasser på kursene, hyppig rengjøring særlig av berøringsflater, og minimalt med utlån av utstyr. Vi anmoder alle om å holde seg hjemme ved luftveissymptomer og andre tegn på sykdom. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til trygg yoga!

Høstens kurstilbud

Mandag

19.00-20.30 Bedre fleksibilitet og mer indre ro

 

Tirsdag

16.30-18.00 Ta vare på deg selv med yoga

18.30-20.00 Mot til å møte nye tider

 

Onsdag

18.30-20.00 Yoga for menn

Torsdag

10.00-11.30 Myk formiddagsyoga

18.00-19.30 Online yoga

Kursene går f.o.m uke 36 t.o.m. uke 44

NB! Yoga for menn starter uke 37 og avsluttes i uke 45

Ingen yoga i skolens høstferie uke 41

Se hver kursbeskrivelse for nærmere informasjon!

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Er du ny på kundaliniyoga? Se HER!

Vil du droppe inn? Se HER!

 
Vis mer
 

Bedre fleksibilitet og mer indre ro

Fleksibilitet, både i kropp og sinn, gir oss både styrke og en større ro i oss selv. På dette kurset dykker vi ned i kundaliniyogaens skattekiste og henter frem varierte kriyaer, pusteøvelser og meditasjoner som både myker oss opp, styrker oss og støtter vår søken etter stillhet på innsiden. 

Kurset passer for alle, både nybegynnere og viderekomne, unge og gamle, stive og myke, stressete og avbalanserte...!

8 ganger

Mandager 19.00-20.30 med Elin

Oppstart uke 36 (31.08.20)

Siste gang i uke 44 (26.10.20)

Pris kr. 1600,-

 

Ta vare på deg selv med yoga

For mange av oss er det en utfordring å ta vare på oss selv – det er mye enklere å ta vare på alle andre! Men vi vet vel egentlig innerst inne at vi må ta hånd om oss selv også, om vi skal kunne gi noe til andre. Og i den tiden vi lever i, er det kanskje viktigere enn noen gang før å sørge for at vi har et pusterom der vi kan hente oss tilbake til oss selv. På dette kurset egner vi oss til selvpleie, og vi tar i bruk våre yogiske teknikker for nettopp å ta vare på oss selv, både fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Kurset passer for absolutt alle!

 

8 ganger

Tirsdager 16.30-18.00 med Merete

Oppstart uke 36 (01.09.20)

Siste gang i uke 44 (27.10.20)

Pris kr. 1600,-

Mot til å møte nye tider

2020 fortsetter sin uforutsigbare gang, og verden synes å være dominert av frykt og usikkerhet. Og når det ytre kaoset råder, er det lett for at vi ubevisst blir dratt inn i fryktens makt og lar den styre oss. Vi mister kontakten med vår indre stemme, vår indre trygghet og vår følelse av mening. På dette kurset bruker vi kundaliniyogaens teknikker for å finne tilbake til vårt mot og vår mening. Mot til å holde stø kurs på vår livsvei i en vaklende verden. Mot til å møte en ny tid og transformere det gamle.

Kurset passer for deg som ønsker å gå dypere med yogapraksisen. Passer aller best for deg som er noe kjent med kundaliniyoga fra før.

 

8 ganger

Tirsdager 18.30-20.00 med Merete

Oppstart uke 36 (01.09.20)

Siste gang i uke 44 (27.10.20)

Pris kr. 1600,-

 

Yoga for menn

Endelig hos Kundalini Yoga Bergen – et kurs kun for menn!

I tidligere tider var yogaen mennenes domene, og kvinner fikk sjelden slippe til. Men i vår moderne vestlige kultur har kvinnene på sett og vis kuppet yogaen, og mange menn vegrer seg forståelig nok mot å tre inn denne kvinnedominerte "te og stearinlys"-sfæren, selv om de kanskje tenker at yoga ville vært bra for dem. Nå skal mennene få gjøre sin yoga i fred! Uansett om du er nybegynner eller om du allerede har erfaring, er du hjertelig velkommen til å bli med på manneyoga.

Kurset passer altså bare for MENN! Alle typer menn!

 

8 ganger

Onsdager 18.30-20.00 med Svein

NB! Oppstart uke 37 (09.09.20)

Siste gang i uke 45 (04.11.20)

Pris kr. 1600,-

 
 

Myk formiddagsyoga

En rolig og energigivende kundaliniyogaøkt på formiddagen. Veien til bedre helse går gjennom å finne tilbake til roen i oss selv, sette ned tempoet og skånsomt bygge opp vår vitalitet. Vi møter oss selv akkurat der vi er, puster oss på plass, styrker og myker opp i kropp og sinn og finner sjelefred. Kurset er av terapeutisk kvalitet og kan brukes både som forebyggende praksis, som støtte ved ulike helseutfordringer, eller som et pusterom i en hektisk hverdag. 

Kurset er på grunnleggende nivå og passer for alle, også for deg som tror at du ikke kan gjøre yoga!

8 ganger

Torsdager 10.00-11.30 med Merete

Oppstart uke 36 (03.09.20)

Siste gang i uke 44 (29.10.20)

Pris kr. 1600,-

Online yoga

Vi har igjen lov til å møtes i fysisk lokale for å gjøre yoga, men vårens nedstengning lærte oss at det også finnes andre muligheter. Noen kan fortsatt ikke ta sjansen på å sitte sammen med andre en hel yogatime, og noen har ikke tilgang til yogasentre der de bor. Derfor fortsetter vil å tilby et ukentlig onlinekurs! På dette kurset henter vi frem et variert utvalg av kriyaer og meditasjoner slik at vi får arbeidet med ulike aspekter av oss selv. Og målet er det samme som i all yoga – større bevissthet om oss selv og verden rundt oss.

Kurset passer for alle, også nybegynnere.

 

8 ganger

Torsdager 18.00-19.30 med Merete

Oppstart uke 36 (03.09.20)

Siste gang i uke 44 (29.10.20)

Pris kr. 1600,-

 
 
 
Vis mer

Praktisk informasjon høsten 2020

Online yoga

Priser og betingelser

Vi gjør alt vi kan for å sikre trygg og god gjennomføring av yoga på senteret, og forholder oss til de gjeldende retningslinjene rundt covid-19. Det betyr hyppig rengjøring av berøringsflater og begrenset antall plasser på timene. Vil du sikre din plass på yoga denne sesongen, anbefaler vi at du melder deg på et helt kurs. Det kan bli begrensete muligheter for å bytte kurskvelder og for drop-in – mer informasjon vil komme når påmeldingen er stengt.

Utlån av utstyr må også begrenses. Om du vil låne matte, må du ta med et stort håndkle til å legge over. Meditasjonsputer kan lånes som vanlig, men pledd må du ta med selv. Vi har ullmatter og meditasjonsputer for salg om du heller vil ha eget utstyr.

Vi fortsetter å tilby et ukentlig onlinekurs, slik at du som er i risikogruppen eller bor langt unna eller av andre grunner ikke kan komme til senteret, også får en mulighet til å være med oss og praktisere kundaliniyoga.

Om vår online yoga

Klassene kjøres via Zoom, en nettbasert løsning som er enkel og med god kvalitet. Du kan bruke pc/mac, ipad/nettbrett, eller til og med mobiltelefon. Når du melder deg på, vil du få tilsendt en lenke som gir deg tilgang til timene, samt informasjon om hvordan du kobler deg opp. 

Vi anbefaler deg å ha på ditt kamera under yogatimen. Det gir læreren mulighet for bedre tilbakemeldinger og instruksjoner til gruppen. Visningen vil bli styrt slik at alle elevene ser et stort bilde av læreren på sin skjerm, mens bare læreren kan se alle. Din mikrofon vil bli mutet av læreren når timen starter, slik at eventuelle lyder hjemme hos deg ikke vil forstyrre noen andre.

Hva trenger du?

En plass i hjemme hos deg selv, helst et sted hvor du ikke blir forstyrret. Et underlag (yogamatte, saueskinn e.l.), en meditasjonspute (eller noe annet som gir god støtte – evt. en stol å sitte på), et pledd til den lange hvilen, behagelige klær, og gjerne en vannflaske eller tekopp. Og en eller annen dings med skjerm og internett!

Priser og påmelding

Alle kursene går over 8 ganger og koster kr. 1600,-.

NB! Kurset for menn starter og slutter en uke senere enn de øvrige kursene.

Påmelding er bindende og hele kursbeløpet trekkes ved registrering. Om du har behov for å dele opp beløpet, ta kontakt på mail for "manuell påmelding". Ta også kontakt om du får problemer med registreringen.

NB! Vær nøye når du skriver inn din e-postadresse i registreringsskjemaet. All informasjon vil bli sendt til adressen du oppgir der.

Det tas forbehold om nok påmeldte for å kunne starte opp kursene. Ved kansellering vil påmeldte få tilbud om å bytte til et annet kurs, evt. få kursavgiften refundert.

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene og det gis 10% avslag på det/de øvrige. Rabatt kan ikke registreres ved påmelding på nettet, ta heller kontakt på mail for å få rabatten.

Klippekort

Mulighetene for å droppe inn med klippekort eller på en enkelttime kan bli noe redusert denne sesongen. Informasjon vil bli lagt ut etter at ordinær påmelding er stengt. Om du allerede har klippekort, kan dette brukes til online drop-in. Ta kontakt for å melde deg på ønsket time og få tilsendt oppkoblingslenke.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Vis mer

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Når du skal i gang med kundaliniyoga, kan det være fint å få en kort introduksjon før du begynner på de vanlige klassene. Dette er for at du skal bli kjent med de viktigste grunnleggende teknikkene og begrepene, slik at du får best mulig utbytte av timene. En slik introduksjon kan vi løse på ulike måter! 

Før oppstart høsten 2020 tilbyr vi to introduksjonskurs i forkant av kursoppstart. Se her for mer informasjon og påmelding!

Om tidene ikke passer, eller du ikke kan møte opp i fysisk lokale: Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe DEG i gang 😊

Hjertelig velkommen!

 
 
 
Kontakt

© 2020 Kundalini Yoga Bergen

Her finner du oss

Kokstadflaten 32, 5257 KOKSTAD