© 2020 Kundalini Yoga Bergen

Vinterens kurs 2020

 
Vis mer

Mandag

19.00-20.30 Økt energi og fleksibilitet

Tirsdag

16.30-18.00 Kundalinimix for alle

18.30-20.00 Chakraene: En nøkkel til dypere selvinnsikt

 

Onsdag

19.00-20.30 Medisinsk yoga: Hormonell yoga

 

Torsdag

10.00-11.30 Rolig formiddagsyoga

18.15-20.00 The Spiritual Warrior I: Yoga og kampkunst

 

På alle kursene tilbys avspenning med gong! Les mer om gongavspenning her.

Kursene går f.o.m uke 3 t.o.m. uke 14, med unntak av The Spiritual Warrior I (uke 5-19)

Ingen yoga i skolens vinterferie uke 9

Se hver kursbeskrivelse for nærmere informasjon!

For priser og vilkår, se HER

Er du ny på kundaliniyoga? Se HER!

Vil du droppe inn? Se HER!

 
Vis mer

Økt energi og fleksibilitet

På dette kurset henter vi frem kriyaer med både gode ryggøvelser, effektive tøyninger og enkle styrkeøvelser som samlet bidrar til å heve energinivået og utvikle fleksibiliteten i hele kroppen. Meditasjonen på slutten av hver time vil ha fokus på stressreduksjon og stressmestring.

Kurset passer like godt for nybegynneren som for den viderekomne.

 

11 ganger

Mandager 19.00-20.30 med Elin

Oppstart uke 3 (13.01.20)

Siste gang i uke 14 (30.03.20)

Pris kr. 1980,- (180,- pr. gang)

 

 
 

Kundalinimix for alle

På dette kurset møter du et variert utvalg av øvelser, kriyaer og meditasjoner fra kundaliniyogaens vidunderlige, mangfoldige verden! De tradisjonelle seriene med velgjørende ryggøvelser dukker opp, men vi henter også frem en del annerledes kriyaer som lar deg erfare bredden i kundaliniyoga og virkningen av øvelser som ved første blikk kan synes helt merkelige. Vi yoger med åpent hjerte og åpent sinn!

Kurset passer for alle, både nybegynnere og øvede.

 

11 ganger

Tirsdager 16.30-18.00 med Merete

Oppstart uke 3 (14.01.20)

Siste gang i uke 14 (31.03.20)

Pris kr. 1980,- (180,- pr. gang)

 

 

Chakraene: En nøkkel til dypere selvinnsikt

Chakraene er våre viktigste energisentre, og i følge kundaliniyogaen og andre østlige tradisjoner påvirker tilstanden i og mellom disse sentrene både hvem vi er og vår helsetilstand fysisk, mentalt og emosjonelt. Ved å skape balanse i energisystemet gir vi oss selv et best mulig grunnlag for god helse. Vel så viktig er det imidlertid at god balanse lar oss leve mer autentisk, i kontakt med oss selv og vårt potensiale, og også i relasjon til andre.

Dette kurset er for deg som ønsker å gå litt dypere med yogapraksisen. Vi vil undersøke nærmere hvordan kundaliniyogaen ser på energisystemet og chakraene, og hvordan vi kan bruke yogaen til å forbedre vår energibalanse og leve mer bevisst.

Passer aller best for deg som er noe kjent med kundaliniyoga fra før, men også ferskinger er velkommen.

 

11 ganger

Tirsdager 18.30-20.00 med Merete

Oppstart uke 3 (14.01.20)

Siste gang i uke 14 (31.03.20)

Pris kr. 1980,- (180,- pr. gang)

 

Medisinsk yoga: Hormonell yoga

Medisinsk yoga har sitt utspring fra kundaliniyoga. Det er en meget skånsom yogaform som kan tilpasses de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Hormonell yoga er en del av medisinsk yoga som er spesielt utviklet for å styrke og balansere hormonsystemet. Hormoner produseres av endokrine kjertler og styrer de viktigste funksjonene i kroppen. Alt fra stoffskifte og hårvekst til hukommelse og sinnsstemning styres av hormoner. Et balansert hormonsystem er dermed grunnleggende for en god helse. Dette yogaprogrammet er skapt for nettopp å gi deg et verktøy som kan forbedre din helsesituasjon ved å balansere hormonsystemet.

Yogaprogrammet passer for alle og består av pusteøvelser, skånsomme kroppsøvelser, avspenning med gong, mantra og meditasjon. 

 

11 ganger

Onsdager 19.00-20.30 med Margareta

Oppstart uke 3 (15.01.20)

Siste gang i uke 14 (01.04.20)

Pris kr. 1980,- (180,- pr. gang)

 

Formiddagsyoga for økt vitalitet

En rolig og energigivende kundaliniyogaøkt på formiddagen. Veien til bedre helse går gjennom å finne tilbake til roen i oss selv, sette ned tempoet og skånsomt bygge opp vår vitalitet. Vi møter oss selv akkurat der vi er, puster oss på plass, styrker og myker opp i kropp og sinn og finner sjelefred. Kurset er av terapeutisk kvalitet og kan brukes både som forebyggende praksis, som støtte ved ulike helseutfordringer, eller som et pusterom i en hektisk hverdag. 

Kurset er på grunnleggende nivå og passer for alle, også for deg som tror at du ikke kan gjøre yoga!

11 ganger

Torsdager 10.00-11.30 med Merete

Oppstart uke 3 (16.01.20)

Siste gang i uke 14 (02.04.20)

Pris kr. 1980,- (180,- pr. gang)

 

The Spiritual Warrior I: Yoga og kampkunst

Yogi Bhajan, som tok kundaliniyoga til Vesten, understreket betydningen av kampkunst og selvforsvarstrening i tillegg til yoga for en balansert personlighetsutvikling. Vi må åpne hjertene, men også styrke vår karakter og utvikle mot til å stå imot urett og ondskap. "Righteous duty is called dharma, the call of duty to righteous action. The right of self-defense is a Dharma, it is not a war; it is not a fight." (Yogi Bhajan)

En stilling som "Krigeren" er velkjent for mange yogaelever. I dette kurset henter vi langt flere elementer både fra kundaliniyoga og kampkunsttradisjoner, først og fremst karate, for å bygge fysisk og psykisk styrke og mot. Vi dykker ned i både teori og praksis, med fysisk trening, meditasjoner og forelesninger i de filosofiske og åndelige tradisjonene som ligger bakenfor øvelsene.

Kurset vil tilrettelegges individuelt slik at det passer for alle uavhengig av ferdighetsnivå og fysiske og andre forutsetninger. Du vil imidlertid bli invitert til å utvide din komfortsone, i alvor såvel som i øvelser med mye moro og lek.

13 ganger á 1 time 45 min

Torsdager 18.15-20.00 med Merete og Roger

NB! Oppstart uke 5 (30.01.20)

Siste gang i uke 19 (07.05.20)

Pris kr. 2340,- (180,- pr. gang)

 
 
Vis mer

Priser og betingelser vinteren 2020

Høstens kurs går over 11 uker, hver kurskveld varer i 90 minutter. Oppstart uke 3, avslutning i uke 14, ingen yoga i skolens vinterferie uke 9. Kursene koster kr. 1980,- (tilsvarer kr. 180,- pr. gang).

UNNTAK: 

The Spiritual Warrior I -kurset går over 13 ganger og hver kurskveld varer i 1 time og 45 min. Det starter først i uke 5 og går frem t.o.m uke 19. Ingen yoga i skolens vinterferie uke 9 og påskeferien uke 15. Pris for dette kurset er kr. 2340,- (kr. 180,- pr. gang).

 

Påmelding er bindende. Et depositum på kr. 500,- betales inn ved registrering. Restbeløpet betales ved oppstart, enten med kort, vipps eller kontanter. Da trekkes også eventuelle rabatter fra. Det er mulig å dele betalingen opp i to eller flere deler.

Ved uforutsette hendelser kan du bytte kurs etter registrering, såfremt det finnes ledige plasser på ønsket nytt kurs. I noen tilfeller kan kursavgiften videreføres til neste kurssemester.

Ved for få påmeldte kan enkeltkurs bli kansellert. I så tilfelle vil de påmeldte få tilbud om å bytte til et annet kurs.

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene og det gis 20% avslag på det/de øvrige.

Det innvilges også rabatt hvis dere er to eller flere fra samme husholdning.

Studentrabatt 15% ved fremvist studentbevis.

Ved fravær kan du ta igjen timen ved å droppe inn på valgfritt kurs når som helst i løpet av den perioden kurset ditt varer, men forsikre deg i forkant om at det er ledig plass.

Kan du ikke binde deg til en hel kursrekke?

Kjøp klippekort og kom når du kan! Klippekort og drop-in kjøpes ved fremmøte på senteret. Timer som er tilgjengelige for drop-in er lagt ut, og du melder deg på her :-)

Problemer med registreringen? Kontakt oss på mail: kundaliniyoga.bergen@gmail.com

5 klipp kr. 1100,-

Enkeltklipp kr. 250,-

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Vis mer

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Når du skal i gang med kundaliniyoga, kan det være fint å få en kort introduksjon før du begynner på de vanlige klassene. Dette er for at du skal bli kjent med de viktigste grunnleggende teknikkene og begrepene, slik at du får best mulig utbytte av timene. En slik introduksjon kan vi løse på ulike måter! 

Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe DEG i gang 😊

Hjertelig velkommen!