Vårens kurs 2022

 

Vi er nå i gang med kurs som går frem til sommerferien ☀️

Synes du denne tiden av året er ekstra travel? Desto større grunn til å sette seg på matten for å gi seg selv litt stillhet og påfyll! Husk at hos oss kan du ta igjen timer du evt. mister ved å droppe inn på et av de andre kursene våre i løpet av kursperioden.

Nedenfor finner du beskrivelser av kursene og nærmere informasjon om oppstart, antall ganger og priser. Om du vil bli med på resten av et kurs nå etter oppstart, kan du sende oss en mail, så hjelper vi deg!

Om du bare vil komme på yoga i ny og ne, kan du droppe inn på et av våre pågående kurs. For påmelding går du hit.

For å se kursbeskrivelser, scroller du deg videre nedover!

 

Kursoversikt våren 2022

Mandag

18.30-20.00 Mindre stress og mer energi med Elin og Anders

 

Tirsdag

17.00-18.30 Kundalinimix med Merete

18.45-20.15 Seven Steps to Happiness med Merete

Onsdag

10.00-11.30 Myk yoga for kropp, sinn og sjel med Merete

18.00-19.30 Rolig kveldsyoga med Merete

Torsdag

19.00-20.30 Basic kundaliniyoga med Svein

Kursene starter opp etter påske, se hvert kurs for detaljert informasjon.

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Vil du droppe inn? Se HER!

Er du nybegynner? Se HER!

 
 

Mindre stress og mer energi

Det er ikke lenger en nyhet at yoga har mange positive effekter, både fysisk, mentalt og åndelig. En jevnlig yogapraksis gir oss blant annet større ro, mer energi og hjelper oss å håndtere stress på en bedre måte. På dette kurset henter vi frem varierte kriyaer, pusteøvelser og meditasjoner som hjelper oss til mindre stress og mer energi i hverdagen. 

Kurset passer for alle – både nybegynnere og viderekomne, unge og gamle! Som lærere treffer du både Elin og Anders.

6 ganger

Mandager 18.30-20.00 med Elin og Anders

Oppstart uke 18 (02.05.22)

Siste gang i uke 24 (13.06.22)

Pris kr. 1200,-

 

Kundalinimix 

Kundaliniyoga har så utrolig mye forskjellig å by på – alt fra rolige, myke yogaserier til beintøffe kriyaer som kan gi utfordringer til både de sterkeste og mykeste, og fra vakker mantrasang til utfordrende og fysisk krevende meditasjoner. Det alt har til felles, er at det er verktøy for deg til å komme bedre på plass i kroppen din, finne balanse i det mentale og stadig komme nærmere ditt sanne selv. På dette kurset får vi smake på litt av mangfoldet i kundaliniyoga, samtidig som vi blir bedt om å tilpasse intensiteten til vår dagsform. Innholdet vil også bli tilpasset gruppen.

Kurset passer for alle.

 

7 ganger

Tirsdager 17.00-18.30 med Merete

Oppstart uke 17 (26.04.22)

Siste gang i uke 24 (14.06.22)

Pris kr. 1400,-

 

Seven Steps to Happiness

Hva er glede, og hvor kommer den fra? Er det mulig å være i en grunntilstand der glede og tilfredshet dominerer? Og kan vi være det når vi lever i den verden vi gjør i dag? Vi utforsker glede med et yogisk blikk!

Kurset passer for deg som ønsker å gå dypere med yogapraksisen, og du bør være kjent med kundaliniyoga fra før.

 

7 ganger

Tirsdager 18.45-20.15 med Merete

Oppstart uke 17 (26.04.22)

Siste gang i uke 24 (14.06.22)

Pris kr. 1400,-

Ingen drop-in
 

Myk yoga for kropp, sinn og sjel

Yoga før lunsj! Mykt og snilt, men ikke pinglete! Så er vi klare for resten av dagen. Velkommen til en deilig formiddagsstund for å skape letthet og ro – fleksibilitet i det fysiske og mentale, ro i sjelen.

Kurset passer for alle.

 

8 ganger

Onsdager 10.00-11.30 med Merete

Oppstart uke 17 (27.04.22)

Siste gang i uke 24 (15.06.22)

Pris kr. 1600,-

 

Rolig kveldsyoga

Vi avslutter dagen med deilig yoga og meditasjon for å riste av oss dagens kjas og mas og finne roen før natten senker seg.   

Kurset passer for alle.

 

8 ganger

Onsdager 18.00-19.30 med Merete

Oppstart uke 17 (27.04.22)

Siste gang i uke 24 (15.06.22)

Pris kr. 1600,-

Basic kundaliniyoga

Har du aldri gjort kundaliniyoga før? Eller er det lenge siden og du trenger en liten oppfriskning for å komme i gang igjen? Eller kanskje du har praktisert kundaliniyoga lenge, men har lyst til repetere det grunnleggende og dermed fordype opplevelsen? På grunnkurset går vi grundig gjennom nettopp de grunnleggende teknikkene – både pust, stillinger og annet – og opplever litt av kundaliniyogaens mangfold.

Kurset passer for nybegynnere, men også for alle andre.

 

7 ganger

Torsdager 19.00-20.30 med Svein

Oppstart uke 17 (28.04.22)

Siste gang i uke 24 (16.06.22)

Pris kr. 1400,-

 
 

Praktisk informasjon våren 2022

Vi anbefaler at du kler deg i komfortable og myke klær, og du er velkommen akkurat som du er!

Ullmatter, meditasjonsputer og pledd finnes til utlån på senteret, men om du vil ta med eget utstyr, kan du selvsagt det. Vi har også utstyr for salg om du ønsker å skaffe ditt eget.

Priser og påmelding

Se hvert kurs under Kursbeskrivelse for informasjon om antall ganger og pris. Ved fravær kan du ta igjen den tapte timen ved å komme på et av våre andre kurs. Gjelder i inneværende kursperiode.

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene, og det gis 15% avslag på det/de øvrige. Ta kontakt dersom du vil melde deg på flere kurs, slik at vi kan hjelpe deg med rabatten!

Studentrabatt 15% ved fremvisning av studentbevis. Er du student må du også ta kontakt på mail eller telefon, slik at vi får lagt inn rabatten før du betaler.

Klippekort og enkelttimer

Ved ledig kapasitet på kursene vil det bli mulig å booke enkelttimer/"drop-in". En enkelttime koster kr. 250,-. Ledige timer blir lagt ut for bestilling når kursene er satt i gang, tidligst uke 18. 

Klippekort koster kr. 1100,- for 5 klipp.​ Om du ønsker klippekort, må det kjøpes på senteret, og timene bestilles ved å sende mail eller ringe.

Det er ikke studentrabatt på enkelttimer og klippekort.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Denne våren tilbyr vi grunnleggende kundaliniyoga på torsdager. Her går vi gjennom basisteknikkene i kundaliniyoga, slik at du kan bli bedre kjent med denne yogaformen. Dette kurset passer også fint for deg som ønsker en liten oppfriskning av det grunnleggende, for deg som har vært bort en stund, og også for deg som har vært med en stund og ikke har noe imot litt repetisjon.

Om torsdager ikke passer for deg, kan du som nybegynner også være med på de fleste andre kursene og likevel henge med. Det seneste tirsdagskurset er imidlertid kun for dem som har holdt på en stund.

Føler du deg usikker? Ta gjerne kontakt for en liten prat!

Hjertelig velkommen!