Vårens kurs 2020

 
Vis mer

Det hersker fortsatt stor usikkerhet rundt situasjonen med COVID-19, og i skrivende stund (slutten av april) foreligger ennå ingen bransjestandard for yogaundervisning. For å være på den sikre siden, blir kursene denne sesongen holdt online – foruten vårt nye tilbud BREATH WALK, som vil gjennomføres utendørs i gruppe på max 5 personer (inkl. lærer).

Vi fortsetter å gjøre det best vi kan ut fra situasjonen, og ønsker deg hjertelig velkommen til trygg yoga!

Vårens kurstilbud

Tirsdag

NY TID! 18.30-20.00 Indre ro og indre visdom – på nett

 

Onsdag

18.00-19.30 Breathwalk – utendørs

 

Torsdag

10.00-11.30 Formiddagsyoga for vitalitet – på nett

Kursene går f.o.m uke 19 t.o.m. uke 25, med unntak av Breathwalk (uke 19-23)

Ingen yoga 20. og 21. mai (gjelder Breathwalk og torsdagskurset)

Se hver kursbeskrivelse for nærmere informasjon!

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Er du ny på kundaliniyoga? Se HER!

Vil du droppe inn? Se HER!

 
Vis mer
 

Indre ro og indre visdom

Mange tradisjoner har lenge forutsett et stort skifte som skal finne sted i vår tidsalder. Og verdens hendelser forteller oss tydeligere og tydeligere at det ikke bare skal skje, men at det  skje – noe er helt nødt til å skje. Og i denne overgangen, der alt synes å slå sprekker, vakle og samtidig stritte imot, er det opp til hver og en av oss å velge i hvilken retning vi vil gå. Vil vi gå bevisstløst med dit vinden tilfeldigvis blåser, uansett hvordan det utarter? Eller vil vi være med å løfte bevisstheten slik at vi sammen kan skape en ny tid der nye verdier får råde? I dette kurset vil vil bruke kundaliniyogaens teknikker til å skape stillhet i oss selv, slik at vi lettere kan koble oss på vår egen indre visdom og ta gode valg for oss selv og vår felles fremtid – selv når den ytre verden er i kaos.

Dette kurset er for deg som ønsker å gå dypere med yogapraksisen. Passer aller best for deg som er noe kjent med kundaliniyoga fra før.

 

7 ganger

Tirsdager 18.30-20.00 med Merete

Oppstart uke 19 (05.05.20)

Siste gang i uke 25 (16.06.20)

Pris kr. 1400,-

 

Breathwalk

Liker du å være ute på tur frisk luft? Liker du yoga? Og liker du meditasjon?

Nå kan du slå tre fluer i en smekk! Breathwalk er en praksis som springer ut av kundaliniyoga, der vi benytter naturen og kombinerer enkle yogaøvelser og gående meditasjon. Vi har akkurat fått vite at vi nå kan treffes i litt større grupper utendørs, men vi setter likevel en begrensning på antall plasser. I Breathwalk kreves dt ikke at du er i spesielt god form eller har kjennskap til yoga, kun at du stiller med åpent hjerte i komfortable turklær etter vær, samt gode sko. Vi skal ikke forsere avansert terreng og bestige topper, men nyte natur, pust og nærvær.

Turene foregår i områdene sør for Bergen sentrum uansett vær! Første oppmøtested publiseres om kort tid.

 

4 ganger utendørs, begrenset antall plasser

Onsdager 18.00-19.30 med Merete

Oppstart uke 19 (06.05.20)

Siste gang i uke 23 (03.06.20)

Ingen kurs i uke 21 (20.05.)

Pris kr. 1000,-

 

Formiddagsyoga for vitalitet – ikke tilgjengelig

En rolig og energigivende kundaliniyogaøkt på formiddagen. Veien til bedre helse går gjennom å finne tilbake til roen i oss selv, sette ned tempoet og skånsomt bygge opp vår vitalitet. Vi møter oss selv akkurat der vi er, puster oss på plass, styrker og myker opp i kropp og sinn og finner sjelefred. Kurset er av terapeutisk kvalitet og kan brukes både som forebyggende praksis, som støtte ved ulike helseutfordringer, eller som et pusterom i en hektisk hverdag. 

Kurset er på grunnleggende nivå og passer for alle, også for deg som tror at du ikke kan gjøre yoga!

6 ganger

Torsdager 10.00-11.30 med Merete

Oppstart uke 19 (07.05.20)

Siste gang i uke 25 (18.06.20)

Ingen kurs i uke 21 (21.05.)

Pris kr. 1200,-

 
 
Vis mer

Praktisk informasjon våren 2020

Online yoga

Breathwalk

Priser og betingelser

Denne våren er annerledesvåren, også hos Kundalini Yoga Bergen. Men vi er glade for å kunne sette opp et kurstilbud til tross for alle utfordringen vi nå møter. Når verden vakler, trenger vi mer enn noen gang å kunne finne vår egen styrke gjennom vår yogapraksis. 

For trygg og god gjennomføring av yoga, har vi midlertidig konvertert til digital undervisning. Vi har forståelse for at mange føler seg usikre på om de kan få til å koble seg opp på nettyoga, og om dette kan være noe for dem. Tilbakemeldingene fra den første tiden med online yogatimer har imidlerid vært veldig positive, og deltakerne har meldt om fine opplevelser på yogamattene rundt om i sine egne stuer og soverom.

Føler du deg usikker på om du får det til? Ta kontakt på på forhånd, så hjelper vi deg i gang!

Om vår online yoga

Klassene kjøres via Zoom, en nettbasert løsning som er enkel og med god kvalitet. Du kan bruke pc/mac, ipad/nettbrett, eller til og med mobiltelefon. Når du melder deg på, vil du få tilsendt en lenke som gir deg tilgang til timene, samt informasjon om hvordan du kobler deg opp. 

Vi anbefaler deg å ha på ditt kamera under yogatimen. Det gir læreren mulighet for bedre tilbakemeldinger og instruksjoner til gruppen. Visningen vil bli styrt slik at alle elevene ser et stort bilde av læreren på sin skjerm, mens bare læreren kan se alle. Din mikrofon vil bli mutet av læreren når timen starter, slik at eventuelle lyder hjemme hos deg ikke vil forstyrre noen andre.

Opptak av yogatimen

Når du melder deg på et kurs, vil du få tilgang til opptak av alle klassen i etterkant (uavhengig om du var tilstede på live-klassen eller ikke). Opptaket av hver klasse er tilgjengelig i en uke.

Dette gir også mulighet for deg som ikke har anledning til å følge live-klassene til å være med på kurs! Meld deg på likevel, og få tilgang til yoga i hele denne kursperioden. Du kan gjøre den når som helst og hvor som helst!

På opptaket er det kun læreren som er synlig, og eventuelle samtaler mellom lærer og elever vil bli klippet bort.

Hva trenger du?

En plass i hjemme hos deg selv, helst et sted hvor du ikke blir forstyrret. Et underlag (yogamatte, saueskinn e.l.), en meditasjonspute (eller noe annet som gir god støtte – evt. en stol å sitte på), et pledd til den lange hvilen, behagelige klær, og gjerne en vannflaske eller tekopp. Og en eller annen dings med skjerm og internett!

Om Breathwalk

Det er første gang Kundalini Yoga Bergen tilbyr kurs i Breathwalk, og siden vi for tiden ikke kan møtes i større grupper enn 5, blir dette et ekslusivt kurs for max. 4 personer og lærer. Her gjelder først til møllen – de fire første til å melde seg på får plass. Kurset går over 4 kvelder uansett vær, og møteplass avtales fra gang til gang. Kle deg fornuftig og ha gjerne med en liten sekk med vannflaske og et sitteunderlag.

Om du ikke får plass, kan du sette deg på venteliste. Ved nok personer på ventelisten, prøver vi å sette opp et kurs til.

Priser og påmelding

Kursene som går online koster kr. 200,- pr. gang og inkluderer tilgang til opptak av hver klasse i en uke. Opptaket vil normalt være tilgjengelig dagen etter livestreamingen og ligge ute frem til neste gang av kurset er gjennomført. Lenke til opptaket vil bli sendt på mail.

Breath Walk koster kr. 250,- pr. gang.

Påmelding er bindende og hele kursbeløpet trekkes ved registrering. Om du har behov for å dele opp beløpet, ta kontakt på mail for "manuell påmelding". Ta også kontakt om du får problemer med registreringen.

NB! Vær nøye når du skriver inn din e-postadresse i registreringsskjemaet. All informasjon vil bli sendt til adressen du oppgir der.

Det tas forbehold om nok påmeldte for å kunne starte opp kursene. Ved kansellering vil påmeldte få tilbud om å bytte til et annet kurs, evt. få kursavgiften refundert.

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene og det gis 10% avslag på det/de øvrige. Rabatt kan ikke registreres ved påmelding på nettet, ta heller kontakt på mail for å få rabatten.

Om du allerede har klippekort, kan dette brukes til online drop-in. Ta kontakt for å melde deg på ønsket time. Se kursinformasjon for oversikt over timene.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Vis mer

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Når du skal i gang med kundaliniyoga, kan det være fint å få en kort introduksjon før du begynner på de vanlige klassene. Dette er for at du skal bli kjent med de viktigste grunnleggende teknikkene og begrepene, slik at du får best mulig utbytte av timene. En slik introduksjon kan vi løse på ulike måter! 

Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe DEG i gang 😊

Hjertelig velkommen!

 
 
 
 
Kontakt

© 2020 Kundalini Yoga Bergen

Her finner du oss

Kokstadflaten 32, 5257 KOKSTAD