top of page
BrightFriday.jpg

For femte gang inviterer vi til vår årlige Bright Friday og tilbyr et alternativ til Black Friday! Vi oppfordrer deg til å bytte ut shoppingstress med avstressende yoga, meditasjon og gong, og kanskje med litt hyggelig origami-bretting i tillegg!

 

 

✨ ÅPENT HUS FREDAG 25.11. kl. 13.00-20.30 ✨

En dag med gratis yoga, meditasjon og gong! Og enda litt til!

Travel light, live light, spread the light, be the light

• Yogi Bhajan

Du er varmt velkommen innom for så mye gratis yoga, meditasjon og gongbad du bare orker mellom kl. 13.00 og kl. 20.30. Og om du vil stikke innom kun for en kopp te og en prat, og kanskje litt papirbretting, er du like velkommen! Her finnes noe å gjøre for folk i alle aldersgrupper. Ingen påmelding er nødvendig!

✨ PROGRAM

1300-1400   Lys og lett energi: Mediyoga (Anita)

 

1415-1500   Månen i duggdråpen: Zen i bevegelse (Roger)

 

1515-1615   Solen i hjertet: Kundaliniyoga (Merete)

 

1630-1700   Stå sterkt i ditt lys: Kundaliniyoga meditasjon (Liz)

 

1715-1800   Strålende samspill: Familieyoga (Cecilie)

 

1815-1900   Nær din indre flamme: Kundaliniyoga kriya (Merete)

 

1905-1930   Skinnende og klar: Kundaliniyoga meditasjon(Svein)

 

1945-2030   Du er lyset i din sjel: Minigongbad (Roger, Svein og Merete)

 

1630-1900   Stjerneklart: Origami med Vibeke i oppholdsrommet

For yoga og meditasjon: Kle deg mykt og komfortabelt, og ta gjerne med egen matte og pledd om du har. Ellers finnes det også en del utstyr til låns på senteret.

Alle aktiviteter denne ettermiddagen og kvelden er helt gratis! Samtidig oppfordrer vi deg til å støtte et godt formål dersom du har anledning, slik at vi kan spre lys til noen som ikke har det like enkelt og bra som de fleste av oss jo har det. 

 ÅRETS GODE FORMÅL 

Nødhjelp til Libanon! Les mer om prosjektet til Kristina Quintano, fjorårsfinalist til Årets modigste kvinne:
https://spleis.no/project/237383

Vipps: 24800
Konto: 1208.34.47050

​Merk gjerne ditt overføring med "Bright Friday".

✨ ÅRETS BIDRAGSYTERE 

​• Vibeke var innom oss på Bright Friday for noen år siden og ble umiddelbart slått av et ønske om å bidra med en origamiwokshop. I fjor brettet hun stjerner med oss! Og i år er hun tilbake med sine origamikunnskaper for å lage brettemagi med både små og store!

​• Cecilie er en fantastisk barneyogalærer med mye kunnskap om og et stort hjerte for både barn og familier. Til vanlig driver hun We Are Family Yoga, og vi er utrolig takknemlige for hennes ønske om å få bidra på Bright Friday hos oss for andre år på rad! Hennes familieyogastund passer for absolutt alle!

​• Liz er kundaliniyogalæreren som også er et matlagningsgeni, og denne fredagen har hun satt kundaliniyogameditasjon på menyen!

​• Svein er kundaliniyogalærer og gongspiller og nærmest fast inventar på Kundaliniyoga Bergen. Han gleder seg til meditere med deg, og til å være med å runde av kvelden med et deilig gongbad.

• Roger er gongspiller og har bakgrunn fra bl.a. karate og filosofi. Hans bidrag på Bright Friday gir deg en smakebit på Zen. I tillegg får du oppleve ham på avslutningsgongbadet.

• Anita er mediyogainstruktør og underviser på Kundaliniyoga Bergen. Hun innleder Bright Friday med rolig og energigivende mediyoga.

• Merete "lever" og driver Kundaliniyoga Bergen, og det var hun som en mørk og våt novemberfredag i 2016 utbrøt: "Black Friday er meningsløst! Neste år vil jeg lage Bright Friday!" Og det har vi altså gjort hvert år siden (foruten i det koronastengte 2020). Hun byr på yoga, meditasjon og gong, og kommer ellers til å stulle rundt og gjøre sitt beste for at du skal ha en så god Bright Friday som mulig!

 

Vi gleder oss til å ta imot deg!

VELKOMMEN TIL YOGA TO BE THE LIGHT 💛

bottom of page