BrightFriday.jpg

Vi er så inderlig glade for at vi i år kan hente frem igjen vår Bright Friday og tilby et alternativ til Black Friday! Vi inviterer deg til å bytte ut shoppingstress med avstressende yoga:

 

 

ÅPENT HUS FREDAG 26.11. kl. 15.30-20.30

En dag med gratis yoga, meditasjon og gong!

Og i år med en hyggelig origamiworkshop i tillegg!

Travel light, live light, spread the light, be the light

• Yogi Bhajan

Du er varmt velkommen innom for så mye gratis yoga, meditasjon og gongbad du bare orker mellom kl. 15.30 og kl. 20.30. Og om du vil stikke innom kun for en kopp te og en prat, og kanskje litt papirbretting, er du like velkommen! Her finnes noe å gjøre for folk i alle aldersgrupper.

PROGRAM

15.30                   Dørene åpnes

 

15.45-17.00        Kundaliniyoga kriya og meditasjon med Anders                                                

                             

17.15-18.00        Familieyoga med Cecilie                                                 

                             

18.15-19.45        Kundaliniyoga kriya med Liz og kundaliniyoga meditasjon med Sonja

20.00-20.30        Mini-gongbad med Svein og Roger    

                                             

Origamiworkshop med Vibeke i oppholdsrommet mellom 18.00-20.00

ÅRETS BIDRAGSYTERE

Vibeke var innom oss på Bright Friday for noen år siden og ble umiddelbart slått av et ønske om å bidra med en origamiwokshop. Og endelig kan den gjennomføres! Siden temaet er lys, vil Vibeke lære oss å brette stjerner. De kommer i ulike vanskegrader, slik at både små og store kan være med. Bruk dem som julepynt, dekor på et kort, gave til en venn eller gave til deg selv. 

Cecilie er en fantastisk barneyogalærer med mye kunnskap om og et stort hjerte for både barn og familier. Til vanlig driver hun We Are Family Yoga, og vi er utrolig takknemlige for hennes ønske om å få bidra på Bright Friday hos oss! Hennes familieyogastund passer for absolutt alle!

Sonja, Liz og Anders er kundaliniyogalærere som titt og ofte er å treffe på Kundaliniyoga Bergen, og som vil bruke denne fredagen til å by deg på kundaliniyoga! Klassene passer for voksne i alle aldre og fasonger, og både nybegynnere og erfarne yogiser vil bli godt ivaretatt her!

Svein og Roger er gongspillere (i tillegg til alle sine andre kvalifikasjoner) og nærmest fast inventar på Kundaliniyoga Bergen. De gleder seg til å runde av kvelden med et deilig gongbad.

For yoga og meditasjon: Kle deg mykt og komfortabelt, og ta gjerne med egen matte og pledd om du har. Ellers finnes det også en del utstyr til låns på senteret.

Alle aktiviteter denne ettermiddagen og kvelden er helt gratis! Samtidig oppfordrer vi deg til å støtte et godt formål dersom du har anledning, slik at vi kan spre lys til noen som ikke har det like enkelt og bra som de fleste av oss jo har det.

I år har vi valgt å fokusere på Refugee 4 Refugees sitt arbeid i flyktningeleiren Moria på Lesvos. Norske Ane Kandal gjør en fantastisk innsats for at både barnefamilier og eldre skal komme seg gjennom vinteren uten å fryse ihjel. Telt erstattes av ISO-bokser, og det skal ikke så store beløp til før mange er hjulpet. Du kan bidra med det beløpet du ønsker:

Vipps: 709039

Kontonr: 15066891655

Merk overføringen med Bright Friday. Og hjertelig tusen takk 💛

 

Vi gleder oss til å ta imot deg!

VELKOMMEN TIL YOGA TO BE THE LIGHT 💛