top of page

Workshops

Energi i mørketiden 

 

Kundaliniyoga Workshop med Merete

 

 

 

Tid:      Søndag 15.01.23 kl. 1200-1600

Sted:   We Are Family Yoga

            Slettevikveien 1, Morvik/Åsane

Pris:    Kr. 850,- inkl. te og frukt

 

Passer for alle, både nye og erfarne yogiser

 

 

 

E9D72498-BC8F-4122-B45F-01679D8574BA.jpg

Du inviteres på workshop, og denne gangen drar vi til andre siden av byen til de nydelige lokalene til We Are Family Yoga i Åsane!

 

Januar – solen har snudd, men vi befinner oss fortsatt i den mørkeste tiden av året. Og siden mørket og kulden og der ute ikke så lett kan skrues av, kan det være fint å heller skru opp det indre lyset. Men hvordan kan vi tenne den indre gløden og nære oss selv gjennom vintermånedene?

 

I denne workshopen henter vi frem noen av de fantastiske praksisene fra kundaliniyogaens mangfoldige skattkiste, nettopp for å kunne lede oss selv mykt gjennom mørke og kulde. I tillegg til å la oss inspireres av den yogiske kunnskapen, vil vi også hente gode råd fra ayurvedaen, yogaens søstervitenskap.

 

Målet er at du skal kunne ta med deg noe av praksisen, av tipsene og triksene, hjem – enkle, små råd som lett kan implementeres i dine rutiner og gi mer flyt og energi i den vintermørke hverdagen.

 

 

Travel light, live light, spread the light, be the light

 

 

Vi anbefaler at du kler deg i myke, komfortable klær som ikke strammer. Ta gjerne med en drikkeflaske og/eller tekrus med lokk. Vi kommer til å ha en litt lenger pause midtveis med te og frukt. Om du ønsker kan du gjerne ha med litt lett lunsjmat også.

Bindende påmelding innen 13.01.23.

VELKOMMEN 💙

 

 

bottom of page