Workshops & retreater

Sommeren 2020 har vi følgende å tilby:

Kundaliniyoga retreat i Jotunheimen 29. juli-02. august

 

Kundaliniyoga retreat i Jotunheimen 29. juli – 02. august

Bli med på kundaliniyogaretreat og lær deg teknikker for å leve ditt liv i sannhet – teknikker for å kunne leve slik du ønsker, istedenfor å tilfredsstille andre eller gjøre det du tror er forventet. For å klare det trenger du å lytte til sjelens ønsker og behov, for det er den som uttrykker det som er deg og dine unike kvaliteter. Kanskje vil du samtidig erfare at det du tenker ikke nødvendigvis definerer hvem du er. På Soleggen Fjellstue, et lite stykke fra Lom, vil du bo midt i moder natur, på en plass som til fulle støtter indre balanse og skaper forutsetninger for en mer bevisst, sann, kjærlighetsfull og autentisk kommunikasjon, både innover og utover. Vi byr på yoga, lydbad, trommereise, stillhet og meditasjon – og ikke minst fjellturer!

Creation is ready to serve you, if you just be you.

PRIS:
På grunn av den spesielle tiden vi er inne i og eventuelle usikkerheter det kan føre med seg har vi bestemt oss for at vår Early Bird pris på kr. 8300,- blir den gjeldende prisen uansett når du melder deg på :)

INKLUDERER:
• overnatting i tomannsrom med eget bad
• nydelig vegetarisk mat, 3 måltider om dagen, frukt og te
• yoga/meditasjon inne og ute, lydbad/trommereise og guidet fjelltur
• om ønskelig, en personlig samtale med en av lærerne

ANKOMST: Onsdag 29. juli før kl 17.00. Felles middag kl 17.30
AVREISE: Søndag 2. aug. etter lunsj

Detaljert program blir tilsendt ved påmelding.

BINDENDE PÅMELDING TIL:
Nina: post@paxkundaliniyoga.no, eller
Merete: kundaliniyoga.bergen@gmail.com

ARRANGØRER/INSTRUKTØRER
Merete Brandt - www.kundaliniyogabergen.no
Nina Østergaard - www.paxkundaliniyoga.no

Nina og Merete er begge internasjonalt KRI-sertifisert level 2 kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyoga institutet. De har delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi, kurs i den yogiske healingformen Sat Nam Rasayan, samt i gongspilling. Merete driver Kundalini Yoga Bergen og Nina driver Pax Kundalini Yoga i Hokksund.

Roger Strand og Bård Huseby vil også bidra med blant annet gong- og trommespill.

Passer for alle - om du har erfaring med Kundaliniyoga eller om du er helt nybegynner. Du kommer som du er og tilpasser etter behov. Lurer du på noe, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Varmt velkommen ♥
Merete og Nina