Kundaliniyoga Bergen

Kundaliniyoga Bergen er Bergens første, og fortsatt eneste, kundaliniyogasenter. Det ble grunnlagt i 2015 av Merete Brandt, og fra 2016-2021 holdt vi til i egne lokaler på Kokstad. Fra høsten 2021 finner du oss på Nesttun/Midtun, i lyse, trivelige lokaler i Totlandsvegen 2.

 

Kundaliniyoga Bergen tilbyr klasser, workshops og individuell yogaveiledning/yogisk behandling innen kundaliniyoga. Det er også mulig å avtale hjemmeyoga og bedriftsyoga. Høsten 2016 startet vi opp med våre populære gongbad. Gongbad er ikke kundaliniyoga, men dybdeavspenning. De er likevel inspirert av kundaliniyoga og har med elementer av yoga.

Kundalini yoga Bergen eies og drives av Merete Brandt, men på senteret finner du også andre uavhengige yogalærere som underviser i lokalet. Selv om alle lærerne er selvstendige, ønsker senteret å fremstå med et samlet tilbud. Det betyr blant annet at du som elev bare trenger å forholde deg til én timeplan og ett betalingssystem, og at du ved f.eks. sykdom har anledning til å ta igjen tapte kursdager hos en annen lærer enn den som er ansvarlig for ditt kurs. 

Merete Brandt (Shabadtek Kaur) er altså daglig leder for Kundalini Yoga Bergen.

Hun er internasjonalt KRI-sertifisert level 2 kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyogainstitutet i Stockholm, Oslogruppen. Hun har delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi, og har dertil gjennomgått kurs i den yogiske healingformen Sat Nam Rasayan, samt i gongyoga. Hun er nå i gang med sin level 3-utdannelse, samt utdannelse for å selv kunne holde lærerutdannelser i kundaliniyoga.

Merete har bakgrunn fra flere ulike felt, så som karate, rytmisk gymnastikk, fotografi, Vedic Art og hovedfag i russisk. De siste årene har Merete dedikert sin tid til å undervise kundaliniyoga, både på senteret, ute i bedrifter, hjemme hos kunder, og for barn på SFO.

 

 

 

Elin Hjortung har vært å treffe som uavhengig lærer på Kundalini Yoga Bergen siden oppstarten i Kokstadflaten i 2016, men med opphold i noen perioder. Elin er internasjonalt KRI-sertifisert level 1 kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyogaskolen i Oslo. Hun har fullført to av fem level 2-moduler, og har også delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi. Elin har kurs i gongyoga.

 

De siste årene har Elin undervist i kundaliniyoga for idrettslag og bedrift i tillegg til klassene hun holder på senteret.

 
 
Sveinjpg.jpg

Svein Dyngeland (Jaap Mantra Singh) har sin internasjonale level 1 kundaliniyogalærerutdannelse fra Kundaliniyogainstitutet sin Kretagruppe. Han har også kurs i gongyoga. Gjennom flere år har han vært en dedikert utøver av kundaliniyoga, og hos Kundalini Yoga Bergen er vi veldig glade for å se Svein på lærermatten.

Svein har to mastergrader innen teknisk og økonomisk/administrativt fagområde.

Roger Strand spiller gong på gongbadene ved Kundalini Yoga Bergen og har kurs i gongyoga. Han underviser tidvis i samarbeid med Merete Brandt. Roger er ikke yogalærer, men har over 30 års erfaring med undervisning og instruksjon i alt fra vitenskapsteori og etikk på universitets- og høgskolenivå til karate for barn og voksne. Han er professor i vitenskapsteori (ved Universitetet i Bergen) og har sort belte (1. dan) i kyokushin karate, men deltar i undervisningen på Kundalini Yoga Bergen som uavhengig privatperson.