Kundalini Yoga Bergen

Kundalini Yoga Bergen er Bergens første, og fortsatt eneste, kundaliniyogasenter. Det ble grunnlagt i 2015 av Merete Brandt, og fra februar 2016 har vi holdt til i egne lokaler på Kokstad. Kundalini Yoga Bergen tilbyr klasser, workshops og individuell yogaveiledning/yogisk behandling innen Kundalini Yoga ifølge Yogi Bhajan®. Det er også mulig å avtale hjemmeyoga og bedriftsyoga. Høsten 2016 startet vi opp med våre populære gongbad. Gongbad er ikke kundaliniyoga, men dybdeavspenning. De er likevel inspirert av kundaliniyoga og har med elementer av yoga.

Fra våren 2018 vil du i tillegg til kundaliniyoga finne klasser i mediyoga på timeplanen. Mediyoga er, enkelt sagt, kundaliniyoga i en svært rolig form.

Kundalini Yoga Bergen eies og drives av Merete Brandt, men på senteret finner du også andre uavhengige yogalærere som underviser i lokalet. Selv om alle lærerne er selvstendige, ønsker senteret å fremstå med et samlet tilbud. Det betyr blant annet at du som elev bare trenger å forholde deg til én timeplan og ett betalingssystem, og at du ved f.eks. sykdom har anledning til å ta igjen tapte kursdager hos en annen lærer enn den som er ansvarlig for ditt kurs. 

Merete Brandt (Shabadtek Kaur) er altså daglig leder for Kundalini Yoga Bergen.

Hun er internasjonalt KRI-sertifisert level 2 kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyogainstitutet i Stockholm, Oslogruppen. Hun har delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi, og har dertil gjennomgått kurs i den yogiske healingformen Sat Nam Rasayan, samt i gongyoga.

Merete har bakgrunn fra flere ulike felt, så som karate, rytmisk gymnastikk, fotografi, Vedic Art og hovedfag i russisk. De siste årene har Merete dedikert sin tid til å undervise kundaliniyoga, både på senteret, ute i bedrifter, hjemme hos kunder, og for barn på SFO.

 

 

 

Elin Hjortung har vært å treffe som uavhengig lærer på Kundalini Yoga Bergen siden oppstarten i Kokstadflaten i 2016, men med opphold i noen perioder. Elin er internasjonalt KRI-sertifisert level 1 kundaliniyogalærer utdannet ved Kundaliniyogaskolen i Oslo. Hun har fullført to av fem level 2-moduler, og har også delsertifisering innen Kundaliniyogaterapi. Elin har kurs i gongyoga.

 

De siste årene har Elin undervist i kundaliniyoga for idrettslag og bedrift i tillegg til klassene hun holder på senteret.

 

Margareta Hagala har undervist ved senteret siden våren 2018. Hun er utdannet
yogaterapeut/lærer hos MediYoga International innen medisinsk yoga (mediyoga). Hun har over 40 års erfaring med forskjellige former for yoga. Margareta er også sertifisert instruktør i Oppmerksomhetstrening (Mindfulness) fra Scandinavian Centre of Awarness Training. Hun har kurs i gongyoga og påbegynte høsten 2018 level 1 kundaliniyogalærerutdannelsen ved Kundaliniyogaskolen.

 

Hos Kundalini Yoga Bergen tilbyr Margareta timer med mediyoga både for norsk- og polskspråklige. Margareta har egen hjemmeside: hagala.no

 

Roger Strand spiller gong på gongbadene ved Kundalini Yoga Bergen og har kurs i gongyoga. Han underviser tidvis i samarbeid med Merete Brandt. Roger er ikke yogalærer, men har over 30 års erfaring med undervisning og instruksjon i alt fra vitenskapsteori og etikk på universitets- og høgskolenivå til karate for barn og voksne. Han er professor i vitenskapsteori (ved Universitetet i Bergen) og har sort belte (1. dan) i kyokushin karate, men deltar i undervisningen på Kundalini Yoga Bergen som uavhengig privatperson.

 
Kontakt

© 2020 Kundalini Yoga Bergen

Her finner du oss

Kokstadflaten 32, 5257 KOKSTAD