Senhøstens kurs 2020

 

Vi fortsetter å gjøre det best vi kan ut fra situasjonen rundt Covid-19, og forholder oss til den gjeldende bransjestandarden for yoga. Dette innebærer begrenset antall plasser på kursene, hyppig rengjøring særlig av berøringsflater, og minimalt med utlån av utstyr. Vi anmoder alle om å holde seg hjemme ved luftveissymptomer og andre tegn på sykdom. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til trygg yoga!

Kurstilbud siste del av høsten

– vi starter opp 6-ukerskurs i november!

Mandag

19.00-20.30 Bedre fleksibilitet og mer indre ro

 

Tirsdag

16.30-18.00 Ta vare på deg selv med yoga

18.30-20.00 "The Self-Sensory Human"

Kursene går f.o.m uke 45 t.o.m. uke 50

Se hver kursbeskrivelse for nærmere informasjon!

For praktisk informasjon, priser og vilkår, se HER

Er du ny på kundaliniyoga? Se HER!

Vil du droppe inn? Se HER!

 
 

Bedre fleksibilitet og mer indre ro

På det siste mandagskurset denne sesongen fortsetter vi med samme tema som tidligere i høst. Fleksibilitet, både i kropp og sinn, gir oss både styrke og en større ro i oss selv. Vi dykker ned i kundaliniyogaens skattekiste og henter frem varierte kriyaer, pusteøvelser og meditasjoner som både myker oss opp, styrker oss og støtter vår søken etter stillhet på innsiden. 

Selv om temaet er det samme, passer kurset for alle – både nybegynnere og viderekomne, unge og gamle, stive og myke, stressete og avbalanserte...!

6 ganger

Mandager 19.00-20.30 med Elin

Oppstart uke 45 (02.11.20)

Siste gang i uke 50 (07.12.20)

Pris kr. 1200,-

 

Ta vare på deg selv med yoga

Også tirsdags ettermiddager fortsetter vi samme tema som før, for som sagt: For mange av oss er det en utfordring å ta vare på oss selv – det er mye enklere å ta vare på alle andre! Men vi vet vel egentlig innerst inne at vi må ta hånd om oss selv også, om vi skal kunne gi noe til andre. Og i den tiden vi lever i, er det kanskje viktigere enn noen gang før å sørge for at vi har et pusterom der vi kan hente oss tilbake til oss selv. På dette kurset egner vi oss til selvpleie, og vi tar i bruk våre yogiske teknikker for nettopp å ta vare på oss selv, både fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Kurset passer for absolutt alle, også for nybegynnere!

 

6 ganger

Tirsdager 16.30-18.00 med Merete

Oppstart uke 45 (03.11.20)

Siste gang i uke 50 (08.12.20)

Pris kr. 1200,-

"The Self-Sensory Human" – FULLT!

På tirsdagens kurs for viderekomne fortsetter vi å dykke ned i hvordan yogaen ser på vår tid og utforske noen av de teknikkene den gir for å hjelpe oss gjennom denne utfordrende fasen i historien. 2020 fortsetter sin uforutsigbare gang, frykt og kaos råder, stadig nye skyggesider ved samfunnet kommer til syne, og vårt oppmerksomhetsfelt fylles med motstridende informasjon. Hva er sant? Hva er fake news? Hvordan kan vi orientere oss og lede oss selv stødig videre på vår vei? 

Kurset passer for deg som ønsker å gå dypere med yogapraksisen, og du bør være kjent med kundaliniyoga fra før.

 

6 ganger

Tirsdager 18.30-20.00 med Merete

Oppstart uke 45 (03.11.20)

Siste gang i uke 50 (08.12.20)

Pris kr. 1200,-

 
 
 

Praktisk informasjon høsten 2020

Vi gjør alt vi kan for å sikre trygg og god gjennomføring av yoga på senteret, og forholder oss til de gjeldende retningslinjene rundt covid-19. Det betyr hyppig rengjøring av berøringsflater og begrenset antall plasser på timene.

DET VIL DESSVERRE IKKE VÆRE MULIG Å BYTTE KURSKVELDER ELLER KOMME PÅ DROP-IN I NOVEMBER OG DESEMBER.

Utlån av utstyr må også begrenses. Om du vil låne matte, må du ta med et stort håndkle til å legge over. Meditasjonsputer kan lånes som vanlig, men pledd må du ta med selv. Vi har ullmatter og meditasjonsputer for salg om du heller vil ha eget utstyr.

Priser og påmelding

Alle kursene går over 6 ganger og koster kr. 1200,-.

Påmelding er bindende og hele kursbeløpet trekkes ved registrering. Om du har behov for å dele opp beløpet, ta kontakt på mail for "manuell påmelding". Ta også kontakt om du får problemer med registreringen.

NB! Vær nøye når du skriver inn din e-postadresse i registreringsskjemaet. All informasjon vil bli sendt til adressen du oppgir der.

Det tas forbehold om nok påmeldte for å kunne starte opp kursene. Ved kansellering vil påmeldte få tilbud om å bytte til et annet kurs, evt. få kursavgiften refundert.

Ved deltakelse på to eller flere kurs, belastes full kursavgift på det ene av kursene og det gis 10% avslag på det/de øvrige. Rabatt kan ikke registreres ved påmelding på nettet, ta heller kontakt på mail for å få rabatten.

Klippekort

Mulighetene for å droppe inn med klippekort eller på en enkelttime faller dessverre bort denne sesongen. Om du allerede har klippekort, vil gyldigheten automatisk forlenges med to måneder.

Har du andre ønsker og behov for din yogapraksis?

For andre yogamuligheter, se Andre tilbud i menyen!

Er du helt ny på kundaliniyoga?

Når du skal i gang med kundaliniyoga, kan det være fint å få en kort introduksjon før du begynner på de vanlige klassene. Dette er for at du skal bli kjent med de viktigste grunnleggende teknikkene og begrepene, slik at du får best mulig utbytte av timene. En slik introduksjon løser vi på ulike måter.

Før kursoppstart nå i november blir det ingen introduksjonskurs, men både Bedre fleksibilitet og mer indre ro og Ta vare på deg selv med yoga er egnet for nybegynnere, og læreren vil sørge for å gi deg alt du trenger for å henge med på beste måte 😊Føler du deg usikker? Ta gjerne kontakt for en liten prat!

Hjertelig velkommen!