Introduksjon for nybegynnere

Er du nysgjerrig på kundaliniyoga? Eller kanskje du har tenkt at du vil trene mer, meditere, gi deg selv større plass i ditt eget liv, stresse ned, bedre helsen eller noe annet som gjør at yoga kjennes aktuelt? 

Vi står ved inngangen til et nytt år fullt av nye muligheter! Hos Kundalini Yoga Bergen gis du muligheten til å bli litt mer kjent med kundaliniyoga. Vi tilbyr to introduksjonskurs i begynnelsen av januar, og etter å ha deltatt på et av dem, vil du kunne bli med på de fleste av vinterens yogakurs. Introduksjonskursene finner sted

torsdag 09.01. kl. 18-20

og

lørdag 11.01. kl. 11-13

Du melder deg på ved å klikke på knapp for ønsket dag lenger nede.

Pris kr. 150,- belastes ved påmelding. Dette beløpet vil imidlertid bli trukket fra kursavgiften ved påmelding til et eller flere av vinterens kurs (gjelder ikke ved kjøp av klippekort). 

På introduksjonskurset vil først snakke litt om kundaliniyoga, før du får en kort innføring i grunnleggende pusteteknikker. Du får deretter være med på en kort yogaklasse med enkle øvelser, gonghvil og meditasjon. Det blir også tid til å stille spørsmål.

 

Kle deg i myke, behagelige klær som ikke strammer. Matter, meditasjonsputer og pledd kan lånes på senteret, men du kan selvsagt ta med eget utstyr om du heller ønsker det.

Om du lurer på noe i forkant, må du gjerne ta kontakt på kundaliniyoga.bergen@gmail.com eller telefon 47666456.

Varmt velkommen!

Kontakt

© 2020 Kundalini Yoga Bergen

Her finner du oss

Kokstadflaten 32, 5257 KOKSTAD