DROP–IN mens vi venter på kursoppstart 🙏🏼

HURRA! Endelig kan vi åpne dørene og by på yoga igjen! Vi utsetter oppstarten av kursene våre noen uker, men mange er nok ivrige etter å komme i gang, og vi inviterer deg til å bli med på en eller flere av våre drop-in-klasser så lenge. Disse timene kommer til å passe for absolutt alle og vil bli tilpasset gruppenes deltakere. På grunn av gjeldende restriksjoner er det begrenset antall plasser på timene.

NB – Om du vil sikre deg plass på et eller flere av kursene som starter i uke 6, kan du melde deg på allerede nå. Kursoversikt og påmelding finner du ved å gå hit.

DROP–IN-timene melder du deg på lenger nede på siden. I denne perioden er prisen satt ned til kr. 200,- pr. klasse. For å sikre din plass, må du altså melde deg på og forhåndsbetale her. Om du får problemer med påmeldingen/betalingen, er det bare å ta kontakt med oss på mail, så hjelper vi deg med registreringen såfremt det er ledige plasser. Dersom du kommer til senteret uten å ha meldt deg på, kan vi dessverre ikke garantere at det er plass.

Det kan komme til flere drop-in-timer underveis! Følg med 🤗 Og benytt gjerne denne sjansen til å bli kjent med våre lærere! (Hvis du vil se hvem vi er, kan du sjekke ut dette!)

Vi gleder oss til å se deg!

VELKOMMEN TIL BÅDE GAMLE OG NYE YOGISER 💜